A Szőreget fogadja a HFC II-es csapata

Kevés helyzetet hozott a Hódmezővásárhely – Kozármisleny összecsapás az NB III-ban, a három pont sorsáról egy pontrúgás utáni találat döntött.

Immáron Zahorán Balázzsal a soraiban állhatott fel a Kozármisleny elleni NB III-as bajnokin a Hódmezővásárhelyi FC. A találkozó pedig komoly taktikai csatát hozott, a játék javarészt a mezőnyben folyt, igazán komoly helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani az első játékrészben, így nem is láthatott gólt a közönség.

A játék képe a fordulás után sem változott jelentősen, egészen az 58. percig, amikor egy szögletet követően Hampuk Ádám tudott a mislenyiek részéről a kapunkba találni. Így egyetlen védelmi megingás elég volt ahhoz, hogy előnybe kerüljenek a vendégek. Ráadásul újabb komoly lehetőség ezt követően sem alakult ki egyik és másik oldalon sem, így Hampuk találata három pontot ért a Kozármisleny számára.

NB III Közép csoport, 12. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – HR-RENT Kozármisleny 0-1 (0-0)

HFC: Weszelovszky, Zahorán, Huszár, Gyüre, Darida, Bata, Koncz, Ludánszki, Katona, Forró, Pleszkán
Csere: Kandó, Tóth, Gyürki, Orovecz, Tapiska, Mezei, Bartyik, Molnár
Edző: Szűcs Róbert

Gólszerző: Hampuk

Nyilatkozat: „Alapvetően rendezetten játszottunk és ikszes mérkőzésnek tűnt a találkozó, ez alkalommal nem volt annyi helyzetünk, mint az elmúlt két meccsünkön, de a vendégeknek sem, kiegyensúlyozott volt a játék. Egy rögzített helyzetet követően viszont betaláltak és ezzel eldőlt a három pont sorsa.”