Szép volt, fiúk! – Taroltak a hétvégén a biliárdosok 7

Szombaton és vasárnap is elsöprő fölénnyel nyert a vásárhelyi Dél-Alföldi Biliárd Egyesület magyar biliárdban, az országos másod- és harmadosztály csapatbajnoki fordulóin.  

Szombaton az OB 2-ben a Vásárhely a Gyomaendrődi Korona BK-t fogadta. A vendégek hiába küzdöttek, nem bírtak a hazaiakkal, így 7-1 lett a meccs vége. A Dél-Alföldi Biliárd Egyesület (DABE) ezzel ismét begyűjtötte a győzelemért járó két pontot a bajnokságban.

Szép volt, fiúk! – Taroltak a hétvégén a biliárdosok 3

Vasárnap OB 3-as csapatok léptek az asztal mellé. A Csökmői BK látogatott a városba, azonban gyorsan kiderült, hogy ez most nem az ő napjuk: a vásárhelyiek 8-0-ra taroltak a Hajdú-Bihar megyéből érkezőkkel szemben.

Szép volt, fiúk! – Taroltak a hétvégén a biliárdosok 5

DABE OB 2-es csapattagok: Forró Balázs, Kaszás Sándor, Klein Tamás, Pap Balázs, Vígh Szabolcs.

DABE OB 3-as csapattagok: Farkas Sándor, Forró Balázs, Dajka Ferenc, Kardos Ferenc, Kántor Mihály, Megyeri József, Nagy Lajos.

Szép volt, fiúk! – Taroltak a hétvégén a biliárdosok 2

A csapatbajnokságból még három forduló van hátra. A következő alkalom három hét múlva esedékes, azonban a biliárdosok addig sem tétlenkednek: a gyakorlás mellett újabb országos versenyek várnak rájuk az előttünk álló hétvégéken.

Szép volt, fiúk! – Taroltak a hétvégén a biliárdosok Szép volt, fiúk! – Taroltak a hétvégén a biliárdosok 1 Szép volt, fiúk! – Taroltak a hétvégén a biliárdosok 4 Szép volt, fiúk! – Taroltak a hétvégén a biliárdosok 6