Fidesz: Brüsszel bevándorláspárti többsége az európaiak biztonságát viszi vásárra

Az Alkotmányvédelmi Hivatal feladata a felderítő tevékenység és nem a nyomozati munka – mondta Földi László biztonságpolitikai szakértő a Vasárnapi Újságban Gerald Knaust osztrák lobbista magyarországi tevékenységét elemezve.

Mint ismert, a Magyar Nemzet többrészes tényfeltáró beszámolóiból kiderült, az a European Stability Initiative (ESI) vezetője valójában a Soros-lobbi kulcsfigurája, a befolyásos osztrák társadalomtudós képes órák alatt teleszórni a világsajtót álhírekkel.

Gerald Knaus a migráció kapcsán vezetője volt az európai migrációs politika kidolgozásának, a kötelező kvóta ötletének. Ezt aztán importálta, és behozta Magyarországra a baloldali ellenzék, miközben még maguk is érezték, hogy ez a magyar társadalomban elfogadhatatlan dolog.

„A felderítés lényege a megelőzés, és nem a nyomozati munka, hogy ne történjenek hasonló esetek valamint megakadályozni a biztonságot veszélyeztető folyamatokat” – mondta Földi László.

Úgy vélte, hogy az osztrák lobbista túlértékeli kapcsolatrendszerét, és túljátssza szerepét, ami nem azt jelenti, hogy nem dolgozott Magyarország ellen.

A paraván mögött vannak azok, akik árnyaltabban, konspiráltan dolgoznak Magyarország ellen. Ez egy nagyon bonyolult játszma – tette hozzá.

Knaus és a mögötte állók tevékenységéről elmondta, hogy „minden szempontból el akarják takarítani Magyarországot, mivel egy másik irányba kívánnak haladni. Sok uniós állammal ellentétben Magyarország a nemzetállam fennmaradásáért küzd”.

Forrás: hirado.hu

Fotó: illusztráció