Krupiczer Ferenc

A Gyurcsány-párt vásárhelyi ökle továbbra is sajátos módon értelmezi az ország élére megválasztott kormányzat és a város ügyeinek intézésre felkent önkormányzat együttműködését. Mert a stílus maga az ember!

A jelek szerint képtelen abbahagyni a fröcsögést Krupiczer Ferenc. A DK vásárhelyi politikusa, képviselője ugyanabban a gyűlölködő üzemmódban ontja a posztokat közösségi oldalán, mint országos (nagy)főnöke, Gyurcsány Ferenc és mint helyi (kis)főnöke, Márki-Zay Péter. A Gyurcsány-párt vásárhelyi öklétől sajnos nem szokatlanok a stílustalan gyalázkodások, ezúttal a miniszterelnököt vette célba személyeskedő, becsületsértő bejegyzésével.

Krupiczer szerdán az Európai Bizottság sorosista hátterű alelnöke, Vera Jourová durva Magyarország-ellenes kirohanásához csatlakozva ezt írta nyilvános posztjában: „Beteg kormányfő beteg demokráciát épít. Csak a beteg nem tudja”.

Nem áll le: Krupiczer Ferenc a kormányfőt gyalázza, és polgárháborút vizionál

A balliberális politikus megnyilvánulásainak nemcsak Orbán Viktor, a kormány és a Fidesz állandó ekézése és mocskolása az állandó eleme, de a forradalommal való riogatás is. Nos, ennek jegyében egy nappal korábban polgárháborút vizionált, amennyiben az SZFE új kancellárjának kinevezéséről szóló cikket a következő kísérővel osztotta meg: „Ez a polgárháború előszele?”

Nem áll le: Krupiczer Ferenc a kormányfőt gyalázza, és polgárháborút vizionál 1

Persze mi ez ahhoz képest, hogy egy hónappal ezelőtt „alávaló, korrupt, kereszténységet hazudó LÉNYEK”-nek minősítette Orbán Viktort és a fideszeseket, akiket szerinte „egy sokkal nagyobb forradalom egyszerűen el fog söpörni”.

Nem áll le: Krupiczer Ferenc a kormányfőt gyalázza, és polgárháborút vizionál 2

Egy biztos: Krupiczer Ferenc Márki-Zay Péterrel karöltve továbbra is sajátos módon értelmezi az ország élére megválasztott kormányzat és a város ügyeinek intézésre felkent önkormányzat együttműködését. Habzó szájjal köpködik a kormányt, miközben tőle várnak és kérnek támogatást, segítséget. S míg öncélú pártpolitikai harcukat vívják a permanens forradalom jegyében, Vásárhely ügyei nem haladnak, fejlődése megrekedt. Úgy tűnik, a helyi „aprómunkára” már nem jut elég idő és figyelem, a (h)arcoskodás minden energiát leköt. Csak néhány friss, szemléletes példát említve: városunk elbukott egy 5 milliárdos könyvtárfejlesztést, várhatóan elveszti a szennyvíztelep-korszerűsítésre megnyert 1,5 milliárdot, és a Bethlen-gimnázium 5 milliárdos bővítése is elúszni látszik. Hogy nem ezzel bízták meg őket a vásárhelyi választók, arra mérget vehetünk…