A szivárványos zászló nem kell, vigyék vissza Nyugatra! 1

A vásárhelyi adófizetők súlyos tízmillióiból leginkább az ellenzéki pártok és politikusok smúzolására, a kormány és a Fidesz gyalázására, valamint az LMBTQ-szubkultúra népszerűsítésére futja a városházi propagandasajtótól. Biztos, hogy erre van szüksége és pénze a városnak?

Az egész ott kezdődött, hogy szabad és független, BBC-sztenderdek szerint működő önkormányzati sajtót ígért „médiaalapító” Márki-Zay Péter a gyanútlan hódmezővásárhelyieknek. Mire sebtében helyrerakta az olvasói támogatásból működő, balliberális értékrendű, független Mérce főszerkesztője: elvből kizárt, hogy a politika által gründolt és pénzelt, önkormányzati forrásokból működő városházi sajtó megfeleljen a fenti nemes kritériumoknak. Milyen igazuk lett, városunkat is nyakon vágta a „vásárhelyi valóság”!

Merthogy nem aprózza el a polgármesteri firkászcsapat: nyíltan és gátlástalanul tolja a balliberális propagandát és az ellenzéki pártpolitizálást az adófizetők súlyos tízmillióiból fenntartott városházi médiagépezet. A Márki-Zay Péter által kézi vezérelt lakájsajtó hemzseg az olyan hírektől, amelyek a polgármester országos politikai ambícióit és álmait táplálják, az általa alapított és vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalomról tevékenységéről, no meg a balliberálisok szivárványos összeborulásáról, illetve az egyes ellenzéki pártok belső ügyeiről tájékoztatnak – közpénzből. A vásárhelyi adóforintokból.

Miközben a városfejlesztésre és működtetésre nem jut pénz, Vásárhely megrekedt, sorra bukja többmilliárdos nagyberuházásait, a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság kellős közepén a helyi adófizetők tízmillió forintjaiból azzal igyekeznek mosni a helyi vásárhelyiek agyát, miszerint:

– az önjelölt miniszterelnök-jelölt Márki-Zay az ideális ellenzéki miniszterelnök-jelölt;

– hogyan is lehetne megbuktatni a kormányt szivárványos összeborulással Gyurcsánytól Ballikig, hány, milyen, mekkora és milyen színű listát állítson, hány, milyen, mekkora és milyen színű előválasztást tartson az ellenzék;

– mikorra és hová szervez gigatüntetést a parlamentben kocsmai stílusban „lófaszozó” Hadházy Ákos (Márki-Zay-unokatesó…);

– netán hogyan választ új vezetést, és milyen célokat tűz ki az MSZP vagy a Párbeszéd;

– vagy mit motyog a Momentum a közmédiáról.

Ugyanígy persze egyetlen alkalmat sem szalaszt el Márki-Zay propimédiája, hogy a balliberális országos sajtóból átemelt lejárató cikkecskékkel ekézze a kormányzatot, mintha az egy önkormányzati sajtóorgánumnak feladata volna. Jól láthatóan egyetlen dologba visznek csak rengeteg energiát, Lázár János országgyűlési képviselő, a helyi kórház vagy éppen a kormányhivatal lejáratásába, mikor kibe köt bele a főnök. Hisz Márki-Zay nemrég magát buktatta le, hogy kézivezérli a városi forrásokból működő sajtót. Nem történik más: az adófizetők tízmillióiból finanszírozzák a Fidesz-szidalmazást és a balliberális pártok népszerűsítését, a pártpolitizálását.

A másik kiemelt profilja a Márki-Zay-lakájmédiának az LMBTQ-szubkultúra terjesztése Vásárhelyen. Nem gondolnánk, hogy amikor a polgármester állandóan a pénzszűkére hivatkozik, és azt számolgatja, hogyan fogja kifizetni a következő hónapban az önkormányzati dolgozók bérét, illetve milyen szolgáltatást tud majd finanszírozni a város, az lenne a legfontosabb, hogy mondjuk a biszexuálisok és a transzneműek hogyan érvényesülnek a társadalomban. Pediglen a városházi propisajtó olyan „műremekekkel” érzékenyíti hónapok óta a vásárhelyieket, mint hogy:

– nincs fontosabb kérdés, mint a szexuális és nemi kisebbségek „esélyegyenlősége”, pölö a melegházasság lehetőségének/az azonos nemű párok örökbefogadásának/a születéskori nem rögzítése felszámolásának követelése;

– Karácsony Gergely (aki amúgy az ellenzéki balliberálisok egyik első számú miniszterelnök-jelöltje…) körberajongja az LMBT+ embereket a Pride hónap alkalmából;

– ellenben az a „szemét” TikTok „cenzúrázza” az LMBT+ tartalmakat, azaz a „meleg”, „leszbikus” és a „transznemű” hashtagek „tiltólistára” kerülnek Oroszországban, Észtországban, Boszniában és az arab országokban.

Biztos, hogy erre van szüksége és pénze Hódmezővásárhelynek?