Tavaszra csúsztatják a Hódstock fesztivált

A koronavírusra való tekintettel tavasszal rendezik meg az eredetileg októberre tervezett vásárhelyi underground fesztivált.

Az időpont változásáról a szervezők számoltak be a fesztivál hivatalos Facebook oldalán. A indokok között szerepel, hogy mindegyik főszervező külföldön él, és a hazautazásuk esélytelen a koronavírus miatt.

Továbbá a zenekarokkal egyetértve nem szeretnék kockáztatni a fesztiválozók egészségét.

Sajnos csak el kell tolnunk a Hódstockot tavaszig. Remélhetően addigra letisztul ez a kafkai káosz! A 11- es zárás, Fish visszalépése, maszk mizéria mellé, múlt hét péntek óta Magyarország piros listára került, minek értelmében nem tudunk hazautazni külföldről, vissza meg még úgy sem. Egyetlen alapítványi tagunk, főszervező se tudna jelen lenni! Ez magában is szomorú, de a lebonyolítás, esetleges problémák, feladatok, megoldások kezelése miatt, nélkülünk nem megy. Mostani helyzetben, mondjuk egy ellenőrzés, és borul minden. Ehhez még a betegség rizikó maga, illetve hogy pár banda ugyancsak tart az ilyen körülmények között erőltetett bulitól, csúsztatásért kiált! Nem engedhetjük meg, hogy a fesztiválon, nélkülünk szét szaladjon a ménes! Velünk esetleg…

Nagyon sajnáljuk, mert mindenki sok energiát tolt a bugiba, de tavasszal pótoljuk, lehetőleg ugyanebben a formában. Sajnálom, elnézést! Köcsög corona!

2021. április 23- 24, pótvizsga.