Mucsi Tamás Márki-Zaynak: a DK nélkül nem fog menni

A DK makói önkormányzati képviselője a közösségi oldalán reagált a vásárhelyi polgármester eszmefuttatására, miszerint kockázatos közös jelöltként Gyurcsány Ferencet, vagy feleségét indítani a választáson – írja a Makó Híradó.

A Demokratikus Koalíció nélkül befellegzett Márki-Zay Péter miniszterelnökjelölti álmainak, lényegében ezt üzente vissza Mucsi Tamás a vásárhelyi polgármesternek, aki nemrég a közösségi oldalára feltett videóban értekezett arról, hogy Gyurcsány Ferenc elutasítottsága olyan magas, hogy semmiképpen nem lenne célszerű, ha akár ő, akár a felesége lenne a közös miniszterelnökjelölt 2022-ben.

A makói önkormányzati képviselő arra is kitért a posztjában, hogy Dobrev Klára elfogadóbb, megértőbb, mint Márki-Zay Péter, ez pedig alkalmasabbá is teszi szerinte arra, hogy az ellenzék közös jelöltje legyen.

Mucsi Tamás azt is hozzátette a posztban, hogy ha a vásárhelyi polgármester ezt az üzenetet a miniszterelnök-jelölti kampányának kezdetének szánta, akkor már most elbukta azt. Mint írja ugyanis: a DK nélkül nem fog menni.

Forrás: makohirado.hu