Benkő Zsolt: szembe jönnek velem az elhanyagolt helyek

A külterületi önkormányzati képviselő újabb gazdátlan területről osztott meg képeket a közösségi oldalán.

„Komolyan mondom, nem keresem az elhanyagolt helyeket!

Aki követi az oldalam, az láthatja, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal tudósítottam, elhanyagolt, gazos/gázos helyekről, ingatlanokról, amelyek furcsa módon, mind önkormányzati tulajdonban vannak!

Úgy tűnhet, hogy ezeket szándékosan keresem, de el kell keserítsem azokat, akik így gondolják, mert a valóság az, hogy nem keresek ilyeneket, egyszerűen szembe jönnek velem!

Legutóbb Szikáncson kerestem fel a közösségi ház épületét, alapvetően azért, hogy a helyi nyugdíjas klub el tudja hozni a felszereléseit, eszközeit, melyhez hónapok óta nem férnek hozzá?! Mert a helyiek tájékoztatása nélkül lezárták az épületet!

Ahogy a képeken is látszik, elhanyagoltságot, gazt, leszakadt mennyezetet, és kuplerájt tapasztaltam?! Így néz ki egy önkormányzati ingatlan, melyet elzárnak a helyi közösség, a Szikáncsiak elől!!

Amikor majd felvetem a problémát az illetékes elvtársnak, akkor elindul a magyarázkodás, hogy ez a HVSZ Zrt feladata, ejnye-bejnye stb. Felelős, az nem lesz!!” – írja posztjában Benkő Zsolt.