Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 2

Kiváló hangulatban telt a második alkalommal megrendezett Tabáni Forgatag vasárnap a tabáni templomnál.

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ egy pályázat kapcsán hívta életre a rendezvényt, melynek célja a közösségfejlesztés, hogy az emberek összejöjjenek az utcán, beszélgessenek egymással, és közben kikapcsolódjanak, mulatozzanak.

Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 4

Ehhez természetesen alkalomhoz illő programokat szerveztek. 15 órától a Crystal Dance Club mazsorettesei léptek a közönség elé, a dallamokat a Városi Fúvószenekar biztosította. Ezt követően a Léghajó meseszínház A holló és a róka című mesével szórakoztatott kicsiket és nagyokat egyaránt, majd a Parlandó Énekegyüttes a Te rongyos életet! adta elő.

Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 1

A Tabáni Forgatagon tehát minden adott volt ahhoz, hogy a látogatók számára kellemes hangulatban teljen szeptember utolsó vasárnapja.

Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 3 Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 5 Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 6 Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 7

Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 8 Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 9 Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 10 Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 11 Mazsorett, mese és operett a tabáni délutánon 12