Kézilabda

A várakozásokhoz képest alulteljesített a Hódmezővásárhelyi LKC serdülő csapata az FKSE-Algyő ellen, így sajnos nem is jött össze a pontszerzés.

Nem alakult 100%-ban a várakozások szerint a serdülő csapat Algyő elleni csütörtöki összecsapása. Az első 20 percben javarészt fej-fej mellett haladtak a csapatok, de már ekkor is több hiba volt a vásárhelyi játékban, ennek köszönhetően pedig a félidőre 3 góllal meglépett az FKSE.

A fordulás után sem javult fel a HLKC-s fiatalok játéka, ráadásul a játékvezetés sem volt tökéletes és hibátlan, ezek összessége pedig ezen a napon vereséget eredményezett.

Serdülő leány kézilabda II. osztály, Keleti csoport

Hódmezővásárhelyi LKC – Fiatal Kézilabdások SE 22-28 (12-15)

HLKC: Rácz G., Jován, Prikler 1, Fehér 3, Varga 6, Petróczi 2, Nagygyörgy, Fürdök 5, Földesi B., Bugnó 4, Bozó, Hódi, Molnár 1.

Vezetőedző: Deák Tamás

Nyilatkozat: „Nagyon csalódott vagyok, mert nagyon sok hibával játszottunk és a játékvezetés is nagyon katasztrofális volt, ennek köszönhetően kaptunk ki Algyőtől, aki remekül kihasználta ezeket. Sajnos egy játékost sem nyújtotta azt a teljesítményt, amit igazán tud, az okát keressük és remélem még egyszer ilyen rosszul nem fogunk játszani. Gratulálok az Algyőnek!”

Fotó: Illusztráció