Miről beszélgessünk? - felmérést tart az EVP

A kialakult járványügyi helyzet miatt az EVP és a Makói Egészségfejlesztési Iroda csoportos foglalkozásainak megtartása sajnos nem lehetséges a páciensek, valamint a kollégák egészségének védelme érdekében. Azonban az Iroda alkalmazkodik a kialakult helyzethez, így ezeket az alkalmakat, előadásokat az online térben fogják lebonyolítani videokonferencia-rendszer segítségével.

„MIRŐL BESZÉLGESSÜNK?” címmel igényfelmérést indítanak, azért, hogy megtudják azt, hogy a Hódmezővásárhelyi és a Makói járás lakosai milyen téma iránt érdeklődnek a testi és lelki egészség fejlesztésének témakörében, melyet természetesen a fent említetteknek megfelelően online foglalkozások formájában fognak feldolgozni és megtartani.

Emellett szeretnék megismerni azt is, hogy az itt élők milyen arányban használtak már videokonferencia-rendszereket, mivel amennyiben segítségre van szükségük a rendszer használatához, a kollégák fel fogják keresni őket a kérdőíven keresztül megadott telefonszámon, hogy segítsék megtanítani az érdeklődőknek az egyébként könnyen használható alkalmazást, hogy ők is részesei lehessenek online csoportfoglalkozásoknak.

Az előadások során szeretnék bevonni a résztvevőket egy játékba, az előző játék nagy sikerére alapozva, melyben a Hódmezővásárhelyi járásban 130 fő, a Makói járásban pedig 71 fő vett részt.

A játékban ismételten 10 darab helyes válasz után lehet egy mozgáskártyát nyerni, melyet a www.evp.hu weboldalon, az edzésnaptárban megtalálható mozgásprogramokon lehet felhasználni. A játék kérdései előadások során fognak megjelenni majd egy könnyen kezelhető online felületen keresztül.

A kérdőívet a következő linkre kattintva érheti el: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWw1Z_GpGd7tN4GiyGZh6Zw0tYAVYyrBgi-ttTu81oTT0TQw/viewform.

Kérik, segítse a munkát és töltse ki az űrlapot, ossza meg témajavaslatait és tapasztalatait!

Tájékoztatják a lakosságot, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben a higiénés szabályok betartásával az EVP és a Makói Egészségfejlesztési Irodában az egyéni szolgáltatások továbbra is igénybe vehetők. Ilyenek az életmód, a pszichológiai, táplálkozási és a mozgás tanácsadások. A Testsúlykontroll program, valamint a Dohányzásról való leszokást támogató program is zavartalanul folytatódik tovább.

Keressék időpont egyeztetés céljából Hódmezővásárhelyen a 62/532-368-as telefonszámon, míg Makón a 62/511-186-os telefonszámon!