Az új szezonban is indít kettes csapatot a HFC

Ezen a hétvégén nem rendeznek újabb fordulót az NB III-as labdarúgó bajnokságokban, azonban felnőtt csapatunk így sem pihen, sőt a fiúkra nagy utazás vár, a MOL Magyar Kupában az Abda vendégeként lépnek pályára.

NB III-as bajnokit nem rendeznek a hétvégén, ami talán ez alkalommal nem is baj, a HFC számára jól jöhet egy kis szünet ezen a téren, a pihenés azonban nem opció, hiszen a hétvégén elkezdődik a MOL Magyar Kupa főtáblás küzdelemsorozata. A sorsolás értelmében hosszú út vár a fiúkra, hiszen a Győr-Moson-Sopron megyei Abda vendégeként léphetünk pályára. Jó hír azonban, hogy a csapat már pénteken elutazik, köszönhetően egyesületünk támogatóinak, Dr. Kecskés Ákos ügyvédnek és Vad Sándor egyéni vállalkozónak.

A cél mindenképpen a továbbjutás, azonban nem lebecsülve ellenfelünket. Az Abda az előző csonkaszezont ugyan a 16 csapatos bajnokság 12. helyén fejezte be, most kifejezetten jól szerepelnek a bajnokságban. 5 meccset követően az ETO Akadémia mögött állnak veretlenül 4 győzelemmel és 1 döntetlennel, 18 rúgott és 6 kapott góllal, ami megsüvegelendő teljesítmény.

Orosz Márk: „Egy mindenkiért, mindenki egyért!”

Sajnos az elmúlt időben nem úgy sikerültek a dolgaink, ahogyan szerettük volna, de ez már a múlt, tanultunk belőle és most már próbálunk előre nézni. Szombaton kupamérkőzés vár ránk, Abdára látogatunk, ami elég messze van, de a klubnak és támogatóinak köszönhetően egy nappal korábban lehetőségünk van elutazni. Én már nagyon várom a mérkőzést, úgy gondolom, egy jó csapattal találkozunk, viszont magunkra kell, koncentráljunk, a saját játékunkra és arra, hogy mindent megtegyük, hogy továbbjussunk a kupában. Igaz vannak hiányzók is a csapatban, akiket mihamarabb várunk vissza a pályára, de van olyan jó játékos állományunk, én úgy gondolom, hogy aki megkapja majd a lehetőséget, élni fog vele. A siker kulcsa szerintem az alázatos játék, valamint ha úgy megyünk fel a pályára, hogy “egy mindenkiért, mindenki egyért” küzd az elejétől az utolsó percig” – mondta el játékosunk Orosz Márk a várakozásaival kapcsolatban.

A találkozó szombaton 15 órakor kezdődik!

Hajrá Vásárhely!