Remek vízilabdás utánpótlás eredmény Mezőtúrról

2020. szeptember 20-án kezdi meg a bajnoki szereplését a HVSC gyermek, serdülő és ifjúsági utánpótláscsapata.

Az első fordulóban Leányfalura utaznak a vásárhelyi vízilabdások, ahol a korábbi válogatott vízilabdázó, olimpikon Petőváry Zsolt szakmai vezetésével működő Dunakanyar lesz az ellenfél. A nyári felkészülés nemcsak a kemény munkáról, hanem egy szép eredményről is emlékezetes marad a HVSC-s növendékek számára.

Remek vízilabdás utánpótlás eredmény Mezőtúrról 1

Rendhagyó körülmények között zajlott a felkészülés

A koronavírus utáni rendhagyó körülmények között kezdték meg a felkészülést a 2020/2021-es szezonra a HVSC utánpótláscsapatai. A tervezett edzőtáborok a biztonsági intézkedések miatt elmaradtak, és komoly feladatot jelentett az is, hogy tavasszal hónapokra bezárt az uszoda, így karanténedzések mellett készülhettek a gyerekek otthonukban.

A hosszú kihagyás után júniusban már végre vízbe is ugorhatott minden korosztály, a több hónapos kihagyást követően fokozatosan kellett újraépíteni az edzettségi állapotot. Augusztus közepén végül a serdülő csapat felkészülési tornán vett részt Mezőtúron, ahol 4 magabiztos győzelemmel egészen a döntőig verekedték magukat Szabó Tamás tanítványai, ahol végül a Kecskemét állította meg a menetelést, így ezüstéremmel térhettek haza a HVSC pólósai.

Külön büszkeség, hogy a kiírás gólkirálya a hódmezővásárhelyi Kudella Máté lett az 5 mérkőzésen szerzett 32 találatával.

Remek vízilabdás utánpótlás eredmény Mezőtúrról 2

Eredmények:

HVSC – Kiskunfélegyháza 14-6

HVSC – Aquaworm 13-4

HVSC – Sopron 14-6

HVSC – Invictus 17-8

HVSC – Kecskemét 7-15

Remek vízilabdás utánpótlás eredmény Mezőtúrról 3