Évzáró fesztivált tart a HFC

Az elmúlt hétvégén sem unatkoztak a HFC utánpótlás csapatai. Mutatjuk az eredményeket!

Vereséggel kezdtünk az U14-es megyei bajnokság B csoportjában

A hétvégén lejátszotta első meccsét a megyei U14-es bajnokság B csoportjában szereplő csapatunk. Gajda Lajos tanítványai a SZEOL SC vendégeként léptek pályára, de sajnos a pontszerzés elmaradt.

Nem sikerült tökéletesre a kezdés az U14-es megyei bajnokság B csoportjában. A csapatunk a szegedi SZEOL fiataljaival játszott, a hazaiak pedig meglehetősen hamar előnybe kerültek, ráadásul az első játékrészben ötször is betaláltak. A fordulás után néhány helyzetünket sikerült értékesítenünk, azonban a hazaiak győzelme nem forgott veszélyben.

A fiatalok szeptember 18-án már hazai pályán, a Földeákot fogadják.

Csongrád-Csanád megyei U14 „B” 1. forduló

SZEOL „B” – Hódmezővásárhelyi FC 8-2 (5-0)

HFC: Tószegi, Oláh M., Kopunovics, Kandó, Oláh M. Z., Németh, Berecz, Tamási, Szántó, Nagy
Csere: Vígh, Gila, Sarusi-Kiss, Cselovszki
Edző: Gajda Lajos

Vásárhelyi gólszerzők: Szántó, Oláh M.

Első nagypályás meccsét játszott a HFC U15 B

Elkezdődött a megyei bajnokság a HFC U15 B csapata számára is. Horváth Zoltán tanítványai a megyei U17-es bajnokságban szerepelnek idén.

Első nagypályás mérkőzését játszotta az elmúlt héten a HFC U15 B csapata. A srácok a megyei U17-es bajnokságban szerepelnek a szezonban, ami komoly kihívásokat tartogathat. Ezt jelzi az első, Csongrád elleni mérkőzés is, ahol fiataljaink többnyire 2 évvel idősebb ellenfeleikkel szemben igyekeztek helytállni.

A fiúk egy darabig tartották magukat, de az első játékrészben végül 3 gólt tudtak szerezni a vendégek. A fordulás után négyszer voltak eredményesek, igaz ebből hármat az utolsó 10 percben szereztek, addigra a mieink alaposan elfáradtak, így végül nagyarányú vereség lett a vége, ám mindenképpen bele kell rázódni az osztályba a srácoknak és a nagypálya adta kihívásokba.

A következő fordulóban a Móravárosi Kinizsi vendégeként lép pályára a csapat.

Csongrád-Csanád megyei U17 „A”, 1. forduló

Hódmezővásárhelyi FC U15 B – Csongrád TSE U17 0-7 (0-3)

HFC: Pletka, Vass, Szombathelyi, Patócs R., Patócs G., Késmárki, Varsányi, Balázs, Kolompár, Szirbik, Török
Csere: Bereczki, Márki, Nagy, Huszka, Dragomér
Edző: Horváth Zoltán

Nyilatkozat: „Gratulálok a srácoknak életük első nagypályás bajnokijához, becsülettel helytálltak a zömében két évvel idősebb, jó erőkből álló Csongráddal szemben. Sajnálom, hogy nincs megyei U15-ös bajnokság Csongrád-Csanád megyében. Kár az utolsó öt percben kapott három gólért, mert akkor szorosabb eredmény született volna. Dolgozunk tovább.”

Gólgazdag meccsen maradt alul U14-es csapatunk Kécskén

U14-es csapatunk Tiszakécskére látogatott a II. osztályú bajnokság második fordulójában.

Tiszakécskén folytatódott az U14-esek számára a II. osztályú bajnokság dél-keleti csoportja. Ez alkalommal a fiúk számára nem jött össze a pontszerzés, a hazaiak bő 20 perc után már három gólt is találtak, mi ezt követően tudtunk válaszolni, a félidőre mégis 4-1-nél vonulhattak a csapatok.

A helyzetünk a fordulás után sem sokat változott, igyekeztek és küzdöttek a srácok, ám a hazaiak jobb napot fogtak ki és végül 8-3-ra megnyerték a találkozót.

MLSZ U14 II. osztály, Dél-keleti csoport, 3. forduló

Tiszakécske VSE – Hódmezővásárhelyi FC 8-3 (4-1)

HFC: Nagy Zs., Vizi, Schneider, Forgó, Knapecz G., Papp, Czifra, Kokovai, Nagy Á., Knapecz Gy., Balogh
Csere: Kalmár, Kürtösi, Mucsi
Edző: Rostás Károly

Vásárhelyi gólszerzők: Knapecz G. (2), Kokovai

Buzás góljaival nyert Tiszakécskén az U15

Tiszakécskén folytatta az U15-ös II. osztályú bajnokságot Bacsa Zsolt csapata. A fiúk értékes három pontot gyűjtöttek.

Nem a legerősebb összeállításában tudott elutazni Tiszakécskére U15-ös csapatunk, ugyanakkor nagyot küzdve végül bezsebelték a pontot a fiúk. Buzás Richárd kétszer talált be, az első és a második félidőben jegyzett egy-egy találatot. Fontos győzelem volt ez, hiszen picit tartalékosabb formában, de sikerült megszerezni a pontokat. Buzás Richárd a mezőny legjobbja címet is kiérdemelte.

A csapat legközelebb a Törökszentmiklóst fogadja.

MLSZ U15 II. osztály, Dél-keleti csoport, 3. forduló

Tiszakécske VSE – Hódmezővásárhelyi FC 0-2 (0-1)

HFC: Kalmár, Kocsis, Marton, Török, Pálinkás, Tisza, Duray, Buzás, Orovecz, Kothencz, Sajti
Csere: Maczelka, Szirbik, Szombathelyi, Csendes
Edző: Bacsa Zsolt

Vásárhelyi gólszerző: Buzás (2)

Nyilatkozat: „Sok hiányzónk volt ma, így ebben a helyzetben különösen értékes győzelmet arattunk. Jól játszani a mérkőzés bizonyos időszakaiban sikerült csak. Azonban a csapat küzdeni tudásból jelesre vizsgázott. Dicséret illeti a srácokat.”

HFC U17: Gyulán maradtak a pontok

Nem sikerült harmadik meccsén sem pontot szerezni U17- es csapatunknak. Ez alkalommal a Gyula volt a jobb.

A Gyula ellen nem számíthattunk könnyű mérkőzésre az U17-es III. osztályú bajnokságban, ezek a sejtések pedig végül sajnos beigazolódtak. A hazaiak harcos játékkal rukkoltak elő és az első félidőben négyszer találtak be.

A fordulás után ugyan sikerült szépíteni, de a játék képén már ez sem tudott változtatni, továbbra is a hazai csapat akarata érvényesült, akik végül magabiztosan, 9-1-re nyerték meg a találkozót.

MLSZ U17 III. osztály, Dél-keleti csoport, 3 forduló

Gyulasport NKFT – Hódmezővásárhelyi FC 9-1 (4-0)

HFC: Tóth, Karácsonyi, Mucsi, Kolompár, Balázs, Rózsa, Szabó, Mátó, Almási, Tatár, Schneider
Csere: Németh, Balázs, Varsányi, Szántó
Edző: Dezső Ferenc

Vásárhelyi gólszerző: Mátó

Nyilatkozat: „A küzdőszellem, kezd olyan lenni, amit látni szeretnék a pályán, de sajnos olyan technikai és egyéni hibákat követünk el, ami ilyen idős korban teljesen érthetetlen a számomra. Már így is olyan szintre mentünk vissza edzésben, amit 3-4 évvel korábban kellett volna tanulni!”

HFC U19: Megvan a második győzelem

A Gyula vendégeként aratott sikert U19-es csapatunk.

Harmadik bajnoki meccsén második győzelmét szerezte meg a Hódmezővásárhelyi FC U19-es csapata a III. osztályban. A fiúk ez alkalommal a Gyula vendégeként léptek pályára, a három pontot pedig már az első félidőben bebiztosították. Ráadásul a hazaiak egyetlen gólja a hajrában született meg, így a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben.

Legközelebb a Cegléddel játszik a csapat.

MLSZ U19 III. osztály, Dél-keleti csoport, 3. forduló

Gyulasport NKFT. – Hódmezővásárhelyi FC 1-5 (0-5)

HFC: Kekezovic, Bereczki, Pacskó, Babcsán, Nagy, Légrádi, Virág, Kovács, Becsek, Papp, Szőke
Csere: Pap, Ciortea, Bogdánovits
Edző: Dezső Ferenc

Vásárhelyi gólszerzők: Becsek (2), Papp, Kovács, Horváth (ög)

Nyilatkozat: „Egy igen keményen helyenként, durván játszó csapattal találtuk szemben magunkat, amelyet meg is sínylettünk, hiszen több játékosunk lesérült. A játékban is igen pontatlanok voltunk, lassan hoztuk fel a labdát, kevés volt a mozgás és a megjátszható játékos. Ezen változtatnunk kell, mert ez kevés lesz a továbbiakban, csak az eredménynek tudok örülni.”

U19-es lányok nyertek a Csengele ellen

Jól kezdődött az U19-es megyei bajnokság leány csapatunk számára.

Hazai pályán kezdte az U19-es leány labdarúgó bajnokságot a HFC csapata. Mucsi Dénes tanítványai ebben a korosztályban is kiváló játékkal rukkoltak elő, végig magabiztosan játszottak és érvényesítették saját akaratukat, így aztán nem is maradt el a hazai győzelem.

Leány U19 Csongrád-Csanád megyei bajnokság 1. forduló

HFC – Csengelei KSE 5-0 (2-0)

HFC: Schneider Krisztina, Pap Evelin, Csala Eszter, Szöllősi Luca, Balog Jázmin, Bihari Regina, Nánási Petra, Albert Júlia, Horváth Lara, Albert Zsófi, Varga Boglárka, Barta Tamara
Edző: Mucsi Dénes

Gólszerző: Bihari Regina (2), Horváth Lara (2), Csala Eszter

Mucsi Dénes: “Gratulálok a Lányoknak, nagyon ügyesen játszottak egész mérkőzésen, megérdemelten nyertek. Az ellenfél nem mutatta meg az igazi erejét, több sérült játszott náluk, de fognak ők még meglepetést okozni.”

Magabiztos győzelmet arattunk az UTC ellen

Kijött a csapatok közti különbség a megyei I. osztály meccsünkön az UTC ellen. Egy percig nem forgott veszélyben a győzelmünk.

Nagy András góljával alig 10 perc után megszereztük a vezetést az UTC otthonában és folyamatosan sikerült lehetőségeket kialakítani, végig magabiztosan játszottak a srácok. Az első felvonásban ez egy újabb gólban is megmutatkozott, Selyem Zsolt is betalált.

A fordulás után is a HFC volt a kezdeményezőbb és két újabb gól jutott erre a játékrészre is, Mohácsi Ozmin és Dáni Dániel is beköszönt.

Csongrád-Csanád megyei I. osztály, 4. forduló

UTC – Hódmezővásárhelyi FC 0-4 (0-2)

HFC: Rau, Ugrai, Marton, Bartyik, Győrfi, Nagy, Kandó, Selyem, Hajdú, Rostás, Mohácsi
Csere: Dáni, Almási, Lukács
Edző: Vinnai István

Nyilatkozat: „Magabiztos győzelmet arattunk, az eredmény hűen tükrözi a két csapat közti különbséget.”