Félszáz góllal hangolt a HLKC a szezonrajtra!

Az előző héten Kisvárdán a HLKC U15-ös csapata is megkezdte a bajnokságot. A lányok a helyi csapattal és a Szegeddel mérkőztek.

Hosszú kihagyás után az U15-ösök számára is elrajtolt a kézilabda bajnokság. Lányaink nagyot utaztak, hiszen a bajnokság Keleti csoportjának első fordulóját Kisvárdán rendezték, Papp Mihály tanítványai két meccset játszottak.

Sajnos a mutatott játék egyelőre nem volt tökéletes, ennek ellenére az első meccset nagyarányban megnyerték a lányok, a szegediek ellen azonban ez a teljesítmény már kevésnek bizonyult.

Hódmezővásárhelyi LKC – Kisvárda 21-9 (10-3)
PC Trade SZNKE – Hódmezővásárhelyi LKC 28-14 (15-7)

A csapatunk tagjai:
Körtvélyessy Kata, Bereczki Dóra, Hódi Fanni Panka, Fürdök Virág, Kovács Krisztina Viktória, Bakos Fanni, Nyilas Réka Róza, Nagygyörgy Boglárka, Magyar Csenge Boglárka, Kiss Lili, Mészáros Laura Anna, Körtvélyessy Luca, Bozó Petra, Gamsz Ivett
Edző: Papp Mihály

Nyilatkozat: „Az első mérkőzésen a nagy különbség ellenére nagyon sokat hibáztunk a befejezéseknél. A második meccsen ennél sokkal több kellett volna a csoport esélyese ellen, de nem javult a játékunk. A kihagyott ziccerek és a rengeteg eladott labda nagy arányú vereséget eredményezett.”