Cseri Tamás: a városnak 5 milliárd forintba került Márki-Zay politikai karrierje 3

Egy sikertelen és sikeredetlen polgármester magyarázkodott már ki tudja hányadára, magát egyre jobban belelovalva saját igaza hangoztatásába – írja Facebook oldalán Cseri Tamás.

A morcsosképű hülyegyerek

Azt hiszem a legtöbbünknek van ilyen emlékképe gyermekkorából. Minden osztályban szokott lenni egy tudálékos kis stréber, aki mindenkinél jobban tud mindent, de valahogy mégsem jönnek össze neki a dolgok. Bátorsága ugyan van nekidurálni magát a feladatnak, de mindig lebőgés a vége. És persze ha bekövetkezik az újabb pofára esés, valaki más lesz érte a felelős, bármiről légyen is szó.

Ez jutott ma eszembe látva Márki-Zay szánalmas magyarázkodását a bíróság előtt.

Egy sikertelen és sikeredetlen polgármester magyarázkodott már ki tudja hányadára, magát egyre jobban belelovalva saját igaza hangoztatásába. Örökre a morcsosképű kis stréber szerepébe ragadva most sem csinált semmi mást, csak magát mentegette és másokat sározott.

Sokadjára is nekiment Lázár Jánosnak, akire legfőképpen és elsősorban rettentően irigy. Irigyli városvezetőként, miniszterként elért sikereit, hiszen valahol azért ő is érzi, hogy míg a volt miniszterhez pl. a kopáncsi körhíd megépítése köthető, hozzá maximum a koszlott bódé a Kossuth téren. Míg Lázár János villamost hoz városunkba, ő annak is szalagvagdaló ünnepséget rendez, ha valahol bekátyúztat egy gödröt.

De nem kívánom elviccelni ezt a jelenséget, tudjuk milyen veszélyessé válnak az ilyen emberek, ha hatalomhoz jutnak. Szenvedés és kilátástalanság kíséri őket, hiszen beteg gyűlöletüket akár egész országokra képesek kiterjeszteni. Figyeljük meg most is, Márki-Zay hogy fenyegette a komplett bírói kart, miként írt le minden egyes bírót megyénkben!

A demokrácia egyik legalapvetőbb fundamentumát, a független bíróságokat próbálta ismét fenyegetni és zsarolni. Márki-Zay a demokratikus berendezkedés alapintézményét zilálná szét minden különösebb aggály nélkül, csak mert neki ellentmondanak. Csak mert sorozatosan elítélik hazudozásért.

Ma ismét az ócska kis diktátort láthattuk, aki valódi hatalom nélkül csapkod a homokozóban, de mindig csak a saját szemét szórja tele a homokkal” – áll a posztban.