Szombaton a bajnoki címért küzd a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE

Az első osztályú tollaslabda csapatbajnokság alapszakaszát hatalmas bravúrral megnyerő Goodwill Pharma Tisza Tollas SE szombaton nézők előtt rendezheti meg a rájátszás mérkőzéseit a Squash Club Szabadidőközpontban található Károlyi Ákos Tollascsarnok pályáin. A szegediek az aranyéremért várhatóan a tíz éve sorozatban bajnok pécsi Multi Alarm SE-vel küzdenek majd meg.

– Minden erőnkkel megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni a rájátszásra, egész nyáron fejlesztettük a technikánkat és az állóképességünket, most már a formába hozás van porondon. Alig várom, hogy végre Szegeden, saját otthonunkban játszhassunk: megpróbáljuk ezt kiélvezni, de közben a meccsekre is fókuszálni. Játékosként a legjobbat szeretném nyújtani a csapatért – mondta Didi Purwanto játékos-edző.

– Régóta vár a csapat egy itthoni rendezésű viadalra. Nyár eleje óta céltudatosan dolgoztunk a pályán és azon kívül is. Testileg teljesen készen állunk, már csak fejben kell ráhangolódni, hogy rátegyük az i-re a pontot a hazai közönség előtt! Mi garantáljuk a látványos játékot, a fergeteges hangulatot pedig a szegediekre bízzuk! – fogalmazott Piliszky András, a klub magyar bajnok játékosa.

– A rájátszásra az alapszakasz vége óta készülünk: amikor kiderült, hogy mi rendezhetjük, még nagyobb hangsúlyt kapott a bajnoki cím. Az egész nyarat végigedzettem. Az a fő célom, hogy minél jobban játsszak szombaton, és hogy bajnokok legyünk. Ahogy közeledik a verseny, már csak taktikai és technikai részleteket dolgozunk ki, a felállás lehetséges variációit próbálgatjuk, hogy mi lehet majd a legjobb – nyilatkozta Pápai Balázs ifjúsági olimpikon.