Megvannak a HFC és a SZVSE ellenfelei

Vasárnap a Körösladányi MSK-val játszik NB III-as bajnokit a Hódmezővásárhelyi FC.

Továbbra sincs megállás az NB III-as labdarúgó bajnokságban, a hétvégén már a 10. fordulót rendezik, nyolc nap alatt pedig harmadik meccsüket játsszák a csapatok, így semmiképpen nem gyalog galopp a bajnokság.

A Hódmezővásárhelyi FC az elmúlt két fordulóban nem remekelt, az ESMTK elvitte a pontokat, a Dabas-Gyón pedig otthon tartotta, így fontos volna, hogy a hétvégén három ponttal gazdagodjanak – ez azonban nem ígérkezik könnyű feladatnak.

A Körösladányi MSK a Békés megyei bajnokságot megnyerve jutott fel a harmadosztályba és friss feljutóként nem indult számukra rosszul a bajnokság. Az első három fordulót veretlenül tudták le, egy győzelemmel és két döntetlennel, a jelenlegi mérlegük 4 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereség, így 15 ponttal a tabella 5. helyét foglalják el.

Az elmúlt fordulókban elszenvedett vereségek ellenére a HFC szezonja sem nevezhető rossznak, ám kétségtelen, hogy a hétvégén fontos volna visszatalálni a győztes ösvényre és begyűjteni a három pontot, hogy stabilizálják helyüket a középmezőny első felében.

A két csapat a felkészülési időszakban találkozott egymással, akkor a Körösladány tudott nyerni, így a vásárhelyieket akár duplán is fűtheti a győzelmi vágy.

Forró Attila letöltötte négymeccses eltiltását, így ő visszatérhet, a védelem mégsem lesz teljes, Huszár sérülés miatt úgy tűnik, kihagyja a meccset és Koncz Adrián is sérüléssel bajlódik – ráadásul a megyeegyes meccs is vasárnap lesz, így nincsenek könnyű helyzetben.

A találkozó szeptember 13-án, vasárnap 16:30-kor kezdődik!

A szurkolókat arra kérik, hogy az egészségügyi előírásokat tartsák be, viseljenek maszkot és figyeljenek a távolságtartásra!

Hajrá, Vásárhely!

Fotó: Archív