Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 6

Díszközgyűlést tartottak csütörtök délelőtt a polgármesteri hivatal dísztermében, ahol összesen négyen vehettek át elismerést az önkormányzattól.

A vásárhelyi önkormányzat hosszú évek óta díjazza azoknak a pedagógusoknak a munkáját, akik évtizedeken át elősegítették a fiatalok nevelését, életre való felkészítését a városban. Ez alkalommal négyen kaptak díszoklevelet: rubinoklevelet vehetett át Virág Jánosné okleveles tanító és Vári Ernő Béla számtan-fizika-kémia tanár, vasoklevelet Kerekes Sándor Lajosné óvónő és gyémántoklevelet Erdős Péter földrajz szakos tanár.

Gratulálunk!

Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 1 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 2 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 3 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 4 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 5 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 7 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 8 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 9 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 10 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 11 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 12 Pedagógusokat tüntettek ki Vásárhelyen 13

Fotók: Gémes Sándor