Hazai pályán és idegenben is nyertek a vásárhelyi biliárdosok 3

Magyar biliárd OB 2 és OB 3 csapatbajnoki fordulót is rendeztek a hétvégén. A Dél-Alföldi Biliárd Egyesület mindkét osztályban nyert, így nem szakadt meg a vásárhelyiek győzelmi sorozata.

A vásárhelyi OB 3 csapat szombaton Csökmőre utazott, ahol 7-1-re diadalmaskodott a hazaiak ellen, ezzel begyűjtötte az újabb két pontot a bajnokságban. Csapattagok: Dajka Ferenc, Farkas Sándor, Forró Balázs, Kardos Ferenc, Megyeri József.

Hazai pályán és idegenben is nyertek a vásárhelyi biliárdosok 5

Az OB 2-ben vasárnap a Sarkad látogatott Vásárhelyre. A vendégek nem tudtak felülkerekedni az ellenfeleiken, így 6-2 lett a mérkőzés vége. Csapattagok: Bánki-Horváth Tibor, Kaszás Sándor, Klein Tamás, Pap Balázs, Vígh Szabolcs.

Hazai pályán és idegenben is nyertek a vásárhelyi biliárdosok 2

A következő csapatbajnoki fordulók két hét múlva lesznek, a Dél-Alföldi Biliárd Egyesület tagjai addig folyamatosan készülnek az újabb sikeres szereplés érdekében.

Hazai pályán és idegenben is nyertek a vásárhelyi biliárdosok Hazai pályán és idegenben is nyertek a vásárhelyi biliárdosok 1 Hazai pályán és idegenben is nyertek a vásárhelyi biliárdosok 4  Hazai pályán és idegenben is nyertek a vásárhelyi biliárdosok 7