Nem bírt a HFC a Kecskeméttel

A hétvégén az ESMTK-val játszott bajnokit a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as csapata. Rengeteg helyzet volt, azonban a pontokat mégis a vendégek vitték el.

A futball néha ad, néha pedig hiába tesz meg az ember bármit, az eredmény elmarad. Az ESMTK elleni szombati meccsünkön mindent megtettünk, de kis túlzással semmi nem jött össze, így nem sikerült pontot szerezni, egy nyerhető mérkőzésen.

A találkozó kezdetétől támadás alatt tartottuk a vendégeket, ám a helyzeteket nem sikerült gólra váltani, ez, ahogy lenni szokott, megbosszulta magát. A fővárosiak találtak egy gólt, mondhatni a semmiből. A vásárhelyi rohamok ezt követően sem csökkentek és a fordulás után is igyekeztünk nyomás alatt tartani a vendégeket, a gól azonban továbbra sem jött össze. Nem úgy az ESMTK-nak, Boda révén megduplázták az előnyüket, majd a második játékrész derekán Boda újabb gólt vágott. Hiába támadtunk, hiába nyomtunk, úgy tűnt a szépítés sem jön össze.

A hajrában végül Sindel Rolandnak sikerült betalálnia, élete első NB III-as gólját szerezve, ez viszont csak szépségtapasz volt egy olyan mérkőzésen, ahol számtalan helyzetünk volt és nem sikerült ezeket értékesíteni. Míg a vendégek minden helyzetüket értékesítették.

A fejünket lógatni azonban nincs idő, hiszen újabb sűrű időszak következik, szerdán a Dabas-Gyón, hétvégén pedig a Körösladány ellen játszunk.

NB III Közép csoport, 8.forduló

Hódmezővásárhelyi FC – ESMTK 1-3 (0-1)

HFC: Weszelovszky, Huszár, Darida, Selyem, Bata, Tapiska, Mezei, Orosz, Ludánszki, Katona, Pleszkán
Csere: Kandó, Rau, Tóth, Gyüre, Orovecz, Sindel
Edző: Szűcs Róbert

ESMTK: Menczeles, Nagy, Dankó, Póti, Tóbiás, Slezák, Horváth, Boda, Kovács, Lázár, Túri
Csere: Papp, Lipcsei, Járvás, Komiszár
Edző: Turi Zoltán

Gólszerzők: Sindel illetve Boda (2), Slezák

Szűcs Róbert: „Sok helyzetünk volt, de nem sikerült ezekből gólokat szerezni. Megyünk tovább, szerdán és vasárnap is újabb mérkőzésen várnak ránk!”

HFC
Fotó: Archív