Félszáz góllal hangolt a HLKC a szezonrajtra!

Pénteken utolsó edzőmérkőzését játszotta a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club NB II-re készülő csapata, az Algyő ifi csapatát fogadtuk a Balogh Imsi Sportcsarnokban.

Egy hét múlva már bajnoki pontokért játszik a Hódmezővásárhelyi LKC NB II-es csapata. A lányok hetek óta készülnek a bajnokságra és az új szezonra, ami sajnos egyelőre szurkolók nélkül kezdődhet meg. Edzések, gyakorlások és felkészülési mérkőzések követték egymást, pénteken azonban az edzőmeccsek sorozat a végéhez ért, az Algyő ifi csapata ellen megtartottuk a bajnokság főpróbáját és a végeredmény biztató.

Természetesen győzelemre számítottunk a Tisza-partiak ifjúsági csapata ellen, de a lányok nem vették félvállról a mérkőzést, maximális hőfokon égtek és egy igazán magabiztos győzelemmel fordulhatnak rá a bajnoki rajt hetére.

„Védekezésben végre igazán azt nyújtottuk, amit elvárok a lányoktól. Végre volt kapusteljesítményünk is, ami a bajnokság során is nagyon fontos lesz. A kemény védekezésünk rengeteg lerohanás gólt is eredményezett, Vér Viki és Török Gabó habár más stílusban, de hatékonyan teljesítették a feladatukat. Elégedett vagyok, jól sikerült a főpróba, kiválóan hangoltunk a Gyula elleni mérkőzésre” – fogalmazott Dankó Ervin vezetőedző.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi LKC – FKSE-Algyő ifi 50-18

Forrás: hlkc.hu