Szerdán ismét pályán a HFC, a Kecskemétet fogadják

Ez alkalommal szombaton játszik NB III-as bajnoki mérkőzést a Hódmezővásárhely. 16:30-tól, hazai pályán, az ESMTK-t fogadják, a szurkolók számára a belépés ez alkalommal ingyenes lesz, a belépőket a vásárhelyi játékosok állják. A várakozásokról Tapiska Géza nyilatkozott.

Tapiska Géza nyáron tért vissza Hódmezővásárhelyre és rögvest az első bajnokin, csereként beállva, góllal mutatkozott be a Szegedi VSE ellen. Később az Iváncsa ellen is betalált, de a legutóbbi 4-1-es sikerből is találattal vette ki a részét Szekszárdon.

„Személy szerint meg vagyok elégedve az 5. hellyel, viszont van egy kis hiányérzetem, mivel az elvesztett mérkőzéseken, valamint összességében is sok gólt kaptunk. Nap mint nap dolgozunk azon, hogy ezeket a hibákat korrigáljuk. A saját játékomat illetően is érzek egy kis hiányosságot, úgy érzem, hogy ettől tudok többet nyújtani, viszont ez csak úgy kivitelezhető, ha napról napra többet és többet dolgozunk a csapattal” – mondta a játékos.

Szombaton hazai pályán játszik a HFC

A legutóbbi hazai mérkőzés nem a tervek szerint alakult. Persze tudták jól, hogy a Kecskemét ellen nem lesz könnyű, de az 5-0-s vereség számukra is csalódást keltő volt. A mérkőzést követően így a csapat tagjai úgy döntöttek, hogy az ESMTK elleni hazai meccsre ők állják a szurkolók belépőjét, így mindenki számára ingyenesen megtekinthető lesz a mérkőzés.

„Nagyon várom a hétvégi meccset, hiszen sajnos az utolsó hazai bajnoki meccsünkön elkeseredetten távoztak a nézők a lelátóról. Mindannyian motiváltak vagyunk és bizonyítani szeretnénk itthon is a közönségünk előtt. Nagyon jó érzés, hogy az idegenbeli mérkőzéseken is támogatnak minket, ez rengeteget hozzá ad a sikerhez! Nagyon köszönjük mindenkinek. Remélem, ismét góllal tudom segíteni a csapatot és bízom benne, hogy szombaton is megtöltjük a lelátókat! Zúgjon a „Hajrá Vásárhely!” – fogalmazott Tapiska.

A szombati találkozó tehát 16:30-kor kezdődik, a belépés pedig ingyenes. Legyünk minél többen és tényleg zúgjon a „HAJRÁ VÁSÁRHELY!”