Továbbra is harmat gyenge a Szeged játéka

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia egyik alkalmazottjánál felmerült COVID-19 vírus pozitivitás gyanúja. Ezért az NB II-ben szereplő, felnőtt csapat összes felkészülési mérkőzését lemondta – írják a csapat közleményében, amit változtatás nélkül közlünk.

KÖZLEMÉNY

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia egyik alkalmazottjánál felmerült COVID-19 vírus pozitivitás gyanúja. Ezért az NB II-ben szereplő, felnőtt csapat összes felkészülési mérkőzését lemondta. Az NNK (Nemzeti Népegészségügyi Központ) Csongrád-Csanád megyei központjával együttműködve az ilyenkor szükséges egészségügyi protokollt elindítottuk. Az érintett személy jól van, kórházi intézeti megfigyelésre, kezelésre nem szorul, az előírásoknak megfelelően önkéntes karanténban van. Az ilyenkor szükséges és előírt szűrővizsgálatokat és a kontakt kutatást az Egyesület az NKK-al szorosan együttműködve elindította.

Amint további információval rendelkezünk, tájékoztatást adunk ki. Jelenleg a  klubnál mindenki tünetmentes. Tekintettel arra, hogy az érintett személy semmilyen kapcsolatban nem állt, kontaktban nem volt az utánpótlás részleggel, ezért az Akadémiára a fentiek nem vonatkoznak.