A Nagyállomás környékén folynak komolyabb építési munkálatok a tram-train beruházásban 2

Egyre kevesebb területen dolgoznak a kivitelezők a tram-train hódmezővásárhelyi, belvárosi szakaszán.

Mucsi László projekttanácsadó a Rádió 7-nek elmondta, hogy az Andrássy út Emlékpont és Kálvin tér közötti szakaszán elvégezték az aszfaltszőnyeg felhordását, és a szakaszt visszaadtak a forgalomnak. Hozzátette, az Ady Endre utcán a növénytelepítéshez szükséges humuszterítés zajlik.

A Nagyállomás környékén folynak komolyabb építési munkálatok a tram-train beruházásban

Közlése szerint a Nagyállomás környékén folynak nagyobb munkálatok, ott a P+R parkolók létesítése, valamint az útépítések vannak folyamatban. A teljes szakaszon végzik a szakemberek a biztosító berendezés kiépítését, a belvárosban pedig a térkövezéssel folytatódnak a munkálatok.

A Nagyállomás környékén folynak komolyabb építési munkálatok a tram-train beruházásban 1

Mucsi László erről részletesen így nyilatkozott: „Most a Nagyállomás környékén folynak a legnagyobb volumenű munkálatok. A nagyvasúton átvezetésre került a kerékpárút, és az keresztezi majd a villamos vágányt. Ennek az aszfaltozása is egy-két héten belül meg fog történni. Ha az időjárás engedi, akkor ezen a részen is megkezdődnek az aszfaltozási munkálatok, illetve folyik majd tovább a térkövezés.”

A Nagyállomás környékén folynak komolyabb építési munkálatok a tram-train beruházásban 4 A Nagyállomás környékén folynak komolyabb építési munkálatok a tram-train beruházásban 5

Forrás: radio7.hu
Fotók: Gémes Sándor