Hajdú József maradt a vásárhelyi kamara elnöke 2

2016 után ismét Hajdú Józsefet, a H-Fest Kft. tulajdonosát választották a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hódmezővásárhelyi Térségi Szervezetének elnökének. A szervezet második elnöki ciklusát megkezdő vezető tisztségviselőjén túl, egyebek mellett megválasztották a testület elnökségét is.

Az augusztus 28-án pénteken, Hódmezővásárhelyen rendezett térségi gyűlésen Benczúr Sándor, Daru Árpád és Dudás Ferenc került a helyi szervezet elnökségébe. A korábbi elnökségi tagok közül Meszlényi Tamásné és Bacsa Pál folytatja a munkát.

Hajdú József maradt a vásárhelyi kamara elnöke

Hajdú József, a térségi szervezet új elnöke megválasztását követően elmondta, a helyi szervezet vezetőivel – a megyei kamara törekvésévével összhangban -, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a jövőben a helyi kamarai tagok között egyre több fiatal vállalkozó kapjon helyet. Ez a munka sikeresen kezdetét is vette, hiszen a helyi szervezet elnökségében is többen vállaltak pozíciót a fiatalabb vállalkozógeneráció tagjai közül. A jövőben az eddig megszokott képzések és tájékoztató rendezvények mellett olyan programokat szerveznének, melyek a vállalkozói közösség összefogását, annak erősítését segítenék.

Hajdú József maradt a vásárhelyi kamara elnöke 1