Nem bírt a HFC a Kecskeméttel

Tudtuk, hogy szerdán rendkívül nehéz bajnoki mérkőzés vár sérülésekkel küzdő csapatunkra. A Kecskemét pedig nem is bánt velünk kesztyűs kézzel, elvitték a három pontot – olvasható a hfc1912.hu-n.

A vasárnapi, Vác elleni sikerünk mentálisan ugyan lökést adott a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as csapatának, ám félő volt, hogy fizikálisan sokat kivett a játékosokból. Ez utóbbiban nem is kellett csalatkozni. Weszelovszky, Mezei, Huszár és Pleszkán is kisebb sérüléssel bajlódott, habár utóbbi két játékosunk a padon ott volt, Forró négyhetes eltiltást kapott, a meccs előtt közvetlen pedig kiderült, hogy Bódai és Povázsai sérülése komolyabb a reméltnél, térdszalag szakadásuk van, így hosszú időre kidőltek.

A meccs előtti hangulat így nem volt tökéletes és a kezdő sípszó után sem változott vidám délutánná a nap. Alig 8 perc után megszerezte a vezetést a Kecskemét, a 20. percben pedig már büntetőt értékesítve növelték az előnyüket, a félidő derekán pedig már 3-0 volt az állás a javukra.

A fordulás után sem lett könnyebb a helyzetünk, igyekeztünk helyt állni, de kár tagadni, a csapat ez alkalommal fáradtan játszott – Ludasi két újabb gólt vágott, így végül 5-0-ra tudott nyerni a Kecskemét.

NB III Közép csoport, 6. forduló

Hódmezővásárhelyi FC – Kecskeméti TE 0-5 (0-3)

HFC: Kandó, Tóth, Darida, Selyem, Bata, Koncz, Tapiska, Orosz, Ludánszki, Katona, Gyürki
Csere: Marunák, Rau, Huszár, Sindel, Gyüre, Pleszkán
Vezetőedző: Szűcs Róbert

KTE: Mészáros, Grünwald, Kis, Károly, Tóth, Vágó, Ludasi, Puskás, Jakab, Pantelis, Gál
Csere: Lékai, Dos Reis, Gábor, Szalai G., Szalai J., Asztalos, Faragó
Vezetőedző: Gombos Zsolt

Gólszerzők: Ludasi (2), Tóth, Jakab, Károly

Szűcs Róbert: „Az első 20 percben eldőlt a mérkőzés. A figyelem hiánya és a fegyelmezetlenség rányomta a bélyegét a meccsre, nem sikerült kapott gól nélkül átvészelnünk az elejét. Az öt stabil kezdő játékosom fáradtan mozgott, a többiek pedig most kaptak lehetőséget kezdőként, nekik talán gyors volt a váltás, nem sikerült felvennünk a ritmust. A bajnokaspiráns ellen kikapni nem szégyen, bár az arányok túlzóak, szinte minden helyzetüket sikerült értékesíteniük. Már a Szekszárd ellen készülünk és bízom benne, hogy addigra többen is felépülnek és egy lényegesen erősebb csapattal tudunk majd pályára lépni.”

Forrás és fotó: hfc1912.hu