Megvannak a HFC és a SZVSE ellenfelei

Vasárnap 17:30-tól újabb NB III-as bajnoki meccset játszik a Hódmezővásárhelyi FC. Ez alkalommal a Vác FC-vel mérkőzünk.

A hétvégén már az 5. fordulóval folytatódik tovább az NB III-as labdarúgó bajnokság. A Hódmezővásárhelyi FC két győzelemmel indította a szezont, majd az Iváncsa és a Budapest Honvéd II. elleni meccseken elmaradt a pontszerzés.

„Feljutó csapatként két győzelemmel kezdeni az idényt úgy gondolom, hogy szép teljesítmény, viszont az utolsó két mérkőzés bizonyította, hogy gyorsan bele lehet szaladni egy-egy kijózanító pofonba bármelyik csapat ellen! Nem történt viszont tragédia, megnéztük a hibákat és dolgozunk azon, hogy vásárhelynek legyen egy szerethető csapata!” – fogalmazott Koncz Adrián.

Ennek fényében a Vác FC ellen javítani szeretnénk. A feladat viszont nem ígérkezik könnyűnek. A váciak két vereséggel indították a szezont, ráadásul az Iváncsa 6-0-ra nyert ellenük. A Budapest Honvéd II-es csapatával viszont 0-0-s győzelmet arattak, az előző körben pedig az első győzelmüket is bezsebelték. Ráadásul nem is akárhogy, az első játékrész derekán 2-0 volt a Kecskemétnek, a hajrában azonban két gyors góllal egyenlítettek a hazaiak, majd a fordulás után a harmadik is megrúgva kialakították a végeredményt. Persze most mi leszünk itthon, így nem kérdés, hogy ragaszkodni fogunk a három ponthoz.

„A Vác ellen mindenképpen itthon szeretnénk tartani a három pontot, hogy a renoménk helyre álljon és, hogy továbbra is nyugodtan tudjunk készülni az előttünk álló találkozókra. Félvállról viszont semmiképpen sem szabad venni a váci csapatot, hiszen egy bajnokaspiránst vertek meg legutóbb, úgyhogy bízunk abban, hogy minél több hazai szurkoló kilátogat a mérkőzésre és győzelemmel tudunk együtt ünnepelni” – mondta el Koncz Adrián.

Vasárnap 17:30-kor kezdődik a találkozó a hódmezővásárhelyi városi stadionban! Rád is számítunk a lelátón!

Forrás: hdc1912-hu