Novák Előd megcselekedte, amit megkövetelt a haza

A budapesti, majd az újbudai városházáról is eltávolította a szivárványos zászlót. Nem engedte, hogy provokálják, mérgezzék a magyarságot a szivárványos látszatvezetők.

Zűrzavaros, kaotikus világban élünk, ahol az elmebaj tombolása no meg a túltolt „píszí” gyakran kezdi felülírni a normalitást, a rendet bárhová nézünk Amerikától Európáig. Ebben a zavarosban halásznak a magyarországi balliberális politikusok is, akik egy tőről fakadnak: irritálja és bosszantja őket minden, ami a nemzeti, ami magyar, ami hagyományos, amiből közösségünk hosszú idők óta táplálkozik. Érdemi munkavégzés, politikai teljesítmény, városvezetés és városfejlesztés helyett Facebook-huszárkodással, mellébeszéléssel, teszetosza szerencsétlenkedéssel múlatják az idejüket Budapesttől Hódmezővásárhelyig. És ahol csak lehet, húzogatják a magyarok bajszát. Olyan szimbólumokkal, mint a szivárványos zászló, melyet számos balliberális, magamutogató, melldöngető Pride-polgármester tűzött ki az utóbbi napokban a városházára (Budapest, Terézváros, Ferencváros, Újbuda stb.).

Nem függetlenül attól, hogy – a gyurcsányista Niedermüller Péter után szabadon – „rémisztő képződményeknek” tekintik a fehér, keresztény, heteroszexuális magyarokat. Azt hiszik, nyugodtan megtehetik, sőt, még büszkék is magukra. A legfőbb ideje, hogy véget vessünk a böszmeségnek!

Félreértés ne essék, nem azzal van a probléma, hogy ki melyik nem(ek)hez vonzódik, a szexuális orientációhoz, mindenkinek joga van, ám az szigorúan magánügy. A jogos szabadság nem válhat romboló szabadossággá! A balliberális politika azonban tudatosan provokál a „másság” jelképével, mintegy ráerőszakolná a többségi társadalomra a hagyományos családmodellel szöges ellentétben álló LMBTQI-propagandát, célja nem is oly burkoltan az átnevelés, a tudatformálás, az agymosás. A gyökerek kitépése, ha tetszik: a deviancia piedesztálra emelése.

A magyarság márpedig nem hagyja magát, megvédi tradicionális értékeit! Él még nemzet e hazán, s létezik az önvédelmi mechanizmusa. Konzervatív értékrendű szerkesztőségként mélyen egyetértünk Novák Előddel, aki a józan ész előbb a budapesti városházáról tépte le Karácsony Gergelyék provokatív szivárványos zászlót, és vetette a kukába, majd kedden ugyancsak eltávolította a szivárványos lobogót Újbudán is. Semmi keresnivalójuk sincs ott!

Fotó: Magyar Nemzet