Huszár: „Remélem, mindenkiben ég a bizonyítási vágy”

Vasárnap délelőtt már újabb NB III-as bajnoki meccset játszik a Hódmezővásárhelyi FC. Huszár Gergőt, az együttes csapatkapitányát kérdeztük a várakozásokról.

Az Iváncsa elleni mérkőzésen sikerült megszereznünk a vezetést, ám a jó erőkből álló vendégek nem hagyták ezt annyiban és végül három ponttal távozhattak a vásárhelyi stadionból. A fejeket azonban nem szabad leszegni, hiszen vasárnap délelőtt már a Budapest Honvéd II-es csapata ellen bizonyíthatunk.

„Csalódott vagyok, hogy hazai pályán kaptunk négyet. Első félidőben keveset birtokoltuk a labdát, főleg az ellenfél térfelén. Aztán a második elején sok hibával játszottunk és az Ivánncsa van olyan jó csapat, hogy ezeket könyörtelenül kihasználja. Azt gondolom, hogy ezt a meccset hamar el kell felejteni, jelen pillanatban a két csapat más célokért küzd” – tekintett vissza a szerdai meccsre Huszár Gergő.

– Mit vársz a fővárosi meccstől?

„Nyilván kérdés, hogy kit adnak vissza az első csapatból, de az biztos, hogy nagyon fiatal a keretük, viszont jó képzést kapnak, jól megy nekik a foci, tehát oda kell figyelnünk nagyon. Bízok abban, hogy elhozzuk a 3 pontot, jó csapatunk van, szervezettek vagyunk és remélem, hogy mindenkiben ég a bizonyítási vágy a szerdai vereség után.”

– Mennyire nehéz menet ez most, hiszen egy hét leforgása alatt ez lesz a harmadik meccsetek.

„Elég megterhelő most ez a sűrű program. Regeneráláson kívül nagyon most nem tudunk mit csinálni, de minden csapat ilyen helyzetben van, szóval alkalmazkodni kell. Jók vagyunk fizikálisan, szerintem ezzel nem lesz baj” – zárta gondolatait a csapatkapitányunk.

A Budapest Honvéd II. – Hódmezővásárhelyi FC mérkőzést vasárnap 11 órától rendezik.

Forrás és fotó: hfc1912.hu