HFC U14: Üldözőbe vettük volna a listavezetőt

Hétközi fordulóval folytatódik az NB III-as labdarúgó szezon, a Hódmezővásárhelyi FC a szintén veretlen Iváncsát fogadja a városi stadionban 17:30-tól. Ludánszki Bence szeretné, ha a csapat kiszolgálná a közönséget és a pontokat is itthon tartaná.

Vasárnap második NB III-as meccsünkön is sikert könyvelhettünk el, 1-0-ra győztük le a Rákosmentét, Ludánszki Bence góljával és a stabil védekezéssel.

„Két olyan csapat találkozott a hétvégi meccsen, amely győzelemmel indította a szezont. Fontos volt, hogy jól folytassuk, mert igazán így ér valamit az első meccsen elért győzelem, hogy a Rákosmente ellen is sikerült nyerni. A nyolcadik percben szereztünk vezetést, de akár több góllal is vezethettünk volna az első félidőben és a folytatásban is voltak lehetőségek, de a másodikat nem sikerült megrúgni. Szerencsére stabilan álltunk a lábunkon, így nem kaptunk gólt és megnyertük a mérkőzést” – nyilatkozta Ludánszki.

A kérdés adott, vajon a harmadik meccsen sikerül-e pontokat szerezni. A helyzet nem könnyű, hiszen az NB III-ban nem megszokott a hétközi meccs, vasárnap-szerda-vasárnap ritmusban játszunk most, ami megterhelő feladat. Ráadásul az Iváncsa évek óta erős csapatnak számít a harmadosztályban, idén pedig még érintetlen a hálójuk, vasárnap 6-0-ra ütötték ki a Vác együttesét, az első körben 0-0-t játszottak a Honvéd-fakóval.

„Pályafutásom során már belekóstoltam abba, hogy milyen ez a fokozott terhelés, de úgy gondolom, nem lehet megszokni. Próbálunk frissülni és regenerálódni, de a hétfői edzésen már az Iváncsa ellen készültünk. Vasárnap 6-0-ra nyertek, nagyon jó formában érkeznek hozzánk, de mi leszünk hazai pályán és szeretnénk kiszolgálni a közönségünket és megnyerni a találkozót” – zárta gondolatait játékosunk.

Szerdán tehát 17:30-tól Hódmezővásárhelyi FC – Iváncsa KSE NB III-as labdarúgó mérkőzés a városi stadionban.

Forrás: hfc1912.hu