Már pihenni is veszélyes Vásárhelyen 1

Már a padok is veszélyesek Vásárhelyen, így nem ajánlatos megpihenni rajtuk, főleg nem a Népkertben.

2015-ben 50 millió forintból, önkormányzati forrásból épült meg a népkerti szabadidőpark. Akkor, amikor a várost nem egy önjelölt miniszterelnök-jelölt irányította, és volt szándék és akarat a fejlesztésre. Manapság azonban a városvezetésnek nincs ideje Vásárhelyre, aminek sajnos meg is van az eredménye.

Ezúttal Réka levelét mutatjuk be:

Tisztelt Szerkesztőség!

Szomorúan tapasztalom, hogy a Népkerti Futópálya melletti padok is egyre leharcoltabb állapotban vannak, az egyikre már rá sem lehet ülni, mert életveszélyes. Nyilvánvalóan jelenleg nincs gazdája a területnek, ahogyan a város többi részének sem, de a szabadtéri edzőterem burkolatára is ráférne egy felújítás, mert felvált és balesetveszélyes.

Már pihenni is veszélyes Vásárhelyen

És ha már a padok, akkor mutatunk, egy szintén Hódmezővásárhelyen készült friss képet is. Talán az lenne a városvezetés stratégiája, hogy ha ellepi a gaz, nem látszik, hogy használhatatlan?! A választ nem tudjuk. A polgármester magyarázatában azonban szinte biztosak vagyunk: Fidesz.

Panaszláda: Már pihenni is veszélyes Vásárhelyen

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!