Elkezdte a felkészülést a HLKC! 1

Az elmúlt hetekben a Hódmezővásárhelyi LKC minden korosztálya megkezdte a munkát!

Gőzerővel elindult a munka a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Clubnál. A felnőttek tulajdonképpen már július 20-án megkezdték a munkát, az elmúlt hetekben azonban a fiatalok is munkához láttak. Különösen örömteli, hogy a koronavírus helyzetet követően sem történt lemorzsolódás a taglétszámot illetően – erről Áncsán István ügyvezető nyilatkozott a Rádió 7-nek.

Az edzőkollégákkal, a klubvezetéssel odafigyeltünk arra, hogy ne csak sportegyesületként és csapatként, hanem aktív, összetartó közösségként működjünk. Rengeteg olyan kiegészítő program szerepel a csapataink életében, ami a sportpályán kívül is együtt tartja őket. Ennek okán nem is tudok lemorzsolódásról, tulajdonképpen maximális létszámmal kezdték el az edzéseket korosztályos csapataink. Félelmek természetesen voltak és vannak, de fokozottan odafigyelünk a higiéniai előírásokra és szabályokra” – mondta el Áncsán István.

Az összesen 100-120 fős HLKC család tehet teljes bedobással munkához látott, az U12-15 korosztályok az elmúlt héten Szeghalmon edzőtáboroztak, de az U10-U11-es korosztály is munkához látott.

Forrás: hlkc.hu