Reppszakkör Hiphop Piknik 2

A legkülönfélébb zenei stílusokkal, játékokkal és különleges programokkal kezdte a vásárhelyi Népkerti Söröző az augusztust szombat délután.

A Népkertiben első alkalommal rendezték meg a Reppszakkör közreműködésével a Népkerti és Reppszakkör Családi Hip-hop Pikniket szombaton 15 órától. A jó hangulatú programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes szórakozást nyújtottak.

Reppszakkör Hiphop Piknik 10

Míg a gyermekeket játszóház, lufihajtogatás és csillámtetoválás is várta, addig a szülőknek óránként más-más stílusú zenei összeállítással kedveskedtek: a reggae, a jazz és a funky sem hiányzott.

Reppszakkör Hiphop Piknik 16

Természetesen a gasztronómiai élményeket sem hagyták ki: sütögetés is szerepelt a programok között.

Reppszakkör Hiphop Piknik 5

Ha még ez nem lenne elég, a napnak koránt sincs vége, ugyanis este 8 órától Saiid (Akkezdet Phia) lép fel, illetve a Reppszakkör készül hip-hoppal a bulizni vágyóknak.

Reppszakkör Hiphop Piknik 17

Reppszakkör Hiphop Piknik 6 Reppszakkör Hiphop Piknik 1 Reppszakkör Hiphop Piknik 3 Reppszakkör Hiphop Piknik 4 Reppszakkör Hiphop Piknik 7 Reppszakkör Hiphop Piknik 9 Reppszakkör Hiphop Piknik 11 Reppszakkör Hiphop Piknik 12 Reppszakkör Hiphop Piknik 13 Reppszakkör Hiphop Piknik 14 Reppszakkör Hiphop Piknik 15