Automatikus vázlat 783

Hol lehet fűnyíró juhokat igényelni, illetve milyen állatot szán az önkormányzat a szemétszedésre? – teszi fel a kérdést olvasónk, aki a Szent László utcai buszmegálló állapotára panaszkodik.

A „Bandi” aláírással érkező levélben olvasónk felteszi a kérdést, hogy mikor lesz megoldás a gaz problémára? „Egészen hihetetlen számomra, hogy eddig semmit sem sikerült tenni az ügy érdekében” – írja.

Ha kell, akár birkákat terelő juhász is jöhet, csak legyen már rendbe hozva a buszmegálló. A sz*r szag sem lesz rosszabb, mint a mostani szemétdomb szaga. ATEV mi?! Ez miért nem zavarja a képviselőket? Ez ellen miért nem gyűjtenek aláírást, vagy tesznek az ügy érdekében valamit?! Hol lehet rackákat igényelni? Megyek, és akár a szállításban is segítek!” – írja Bandi.

A szebb napokat is látott buszmegálló egyébként a Szent László utcán található, nem messze a Jókaitól.

Automatikus vázlat 782

Automatikus vázlat 783

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!