Panaszláda: felháborító és elkeserítő állapotok a Kistópart utcán! 2

Itt több száz ember lakik, akik kénytelenek ezt a mocskot minden nap elviselni – írta Panaszládánknak egy olvasónk.

„Szeretném az illetékesek figyelmébe ajánlani a Kistópart utcai kispiac és környékének szemét-állapotát! Felháborító és elkeserítő az az igénytelenség és nemtörődömség, ami jellemzi az említett hely hulladékgyűjtőjének és a ruhagyűjtő konténer környékét. Itt több száz ember lakik, akik kénytelenek ezt a mocskot minden nap elviselni! Kérem, tegyen már végre valamit az, akinek a terület takarítása kötelessége lenne!” – fogalmazott szerkesztőségünknek egy olvasónk, aki fotókat is csatolt leveléhez.

Panaszláda: felháborító és elkeserítő állapotok a Kistópart utcán! 4 Panaszláda: felháborító és elkeserítő állapotok a Kistópart utcán! 3 Panaszláda: felháborító és elkeserítő állapotok a Kistópart utcán! 1 Panaszláda: felháborító és elkeserítő állapotok a Kistópart utcán!

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!