Báránysültet is készítenek a hétvégi főzőversenyen 1

Igazi ínyencségek készülnek el a hétvégi főzőversenyen, melyet a vásárhelyi strand átadásának 90. évfordulója alkalmából rendeznek meg. A kétnapos fürdőfesztiválon számos szórakoztató programmal várják az érdeklődőket.

Katona Zsolt, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezetője a szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a szórakoztató programok mellett sporttal is készülnek: lesz vízilabda-mérkőzés és úszóverseny is. Kifejtette, hogy mind a két nap reggel 9-től lesznek programok, egészen estig.

Báránysültet is készítenek a hétvégi főzőversenyen 2

A szombati napra egy főzőversenyt is hirdettek, aminek az a különlegessége, hogy a szervezők nem biztosítanak semmit, hanem a részt vevő csapatoknak kell beszerezni az alapanyagokat. A csapatok több kategóriában mérhetik össze gasztronómiai tudásukat. A zsűri tagjait nem árulták el, azonban azt megtudtuk, hogy lesz olyan csapat, amelyik báránysültet fog készíteni.

A két napos rendezvény keretein belül lesz még zárt kapus úszóverseny, vízilabda-mérkőzés, koncertek, táncos produkciók, körhinta,  és sok-sok finom étel és ital.

Báránysültet is készítenek a hétvégi főzőversenyen