A HFC küzdelmes meccset játszott régi-új otthonában

Egy titkos álmunk vált valóra, a Hódmezővásárhelyi FC felkérést kapott a Magyar Labdarúgó Szövetségtől az NB III-as szereplésre.

Az elmúlt hetekben sok hírt szólt arról, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) változtatni kíván az NB III-as bajnokság lebonyolításán, több résztvevője lesz a hazai harmadik vonalnak. Ezzel együtt pedig a Hódmezővásárhelyi FC előtt is esély nyílott az NB III-as visszatérésre. A csonkabajnokságban ugyan a megyei élvonalban a Szegedi VSE mögött végeztünk, azonban csapatunk a legjobb második volt a hazai megyei I. osztályú bajnokságokat figyelembe véve, így tudtuk, hogy akár megtörténhet, hogy felkérést kapunk a magasabb osztályban való szereplésre.

Július 9-én egyesületünket felkérték az NB III-as indulásra, a klub pedig élni kíván a lehetőséggel így a következő szezont ismét az NB III-ban kezdhetjük meg. Izgalmas néhány hét áll előttünk, hiszen a harmadosztály küzdelmei már augusztus 2-án megkezdődnek, így a rajtig nincs sok hátra.

A július 1-én indul felkészülésünk azonban már úgy indult, hogy számoltunk ezzel a lehetőséggel is ennek megfelelő edzésszámmal készülnek játékosaink.

Hajrá HFC!

Forrás: hfc1912.hu