Jubileumi találkozóra hívják a Volkswagen-konszern kedvelőit

Augusztus elején ismét az autóké lesz a főszerep a Maros-parton: a X. Marosmenti VW Konszern partyn idén is számos programmal várják az érdeklődőket – írja a MakóHíradó. 

A portál Lóczi Gábortól megtudta: a helyszín változatlanul a Zöld Ház lesz az augusztus nyolcadikai hétvégén lévő találkozón. Többen már pénteken megérkeznek Makóra, a „fő nap” viszont a szombat lesz, amikor is az előző évek koreográfiájához hasonlóan felvonulást, autó szépségversenyt, és többek között tombolahúzást és autólimbót is tartanak.

Utóbbi kapcsán a társszervező kiemelte: ennek az utóbbi két évben nagy sikere volt, a minél kisebb magasság eléréséhez pedig volt már, aki korábban a kerék nyomását is leengedte, mások az autón „csüngtek” a megfelelő szint eléréséhez, de gyerekek is csatlakoztak kis elektromos autókkal.

Lóczi Gábor rámutatott: ha valaki szeretne részt venni, nem szükséges előre jelentkezni, illetve maga a rendezvény is teljesen ingyenes. A rendezvényre valamennyi WV Konszern járművel lehet csatlakozni, így Seat, Škoda, Volkswagen, Audi autókkal is, de mint a társszervező hozzátette, aki megteheti, Porsche-vel, Lamborghini-vel vagy épp Bentley-vel is érkezhet, de természetesen a találkozóra mindenkit szeretettel várnak, amelyen nemcsak barátságok születtek már, de a szakmai kérdéseket is megvitathatják a résztvevők.

A részletes programokról a találkozó Facebook-eseményében lehet olvasni.

Forrás: makohirdao.hu/Kiss Dániel