Vásárhelyi Fidesz: amíg Márki-Zay a démonjait üldözte, a város a csőd szélére került 4

A városvezetés teljes támadást indított a Tiszta Szívvel Egyesület ellen – tette közzé a Facebook-oldalán Hegedűs Zoltán. Az egykori alpolgármester szerint az esetre az a mondás jellemző, hogy „a kutyák a Holdat ugatják”.

„UGATJÁK A KUTYÁK A HOLDAT

Van Vásárhelyen egy nőkből álló egyesület, akikkel képviselőként és alpolgármesterként is volt módom együttműködni.

A Tiszta Szívvel Egyesület hosszú évek óta tevékenykedik városunkban, városunkért. Játszótereket újítottak fel, újakat építettek és sok ezer gyermek arcára csaltak mosolyt és jókedvet rendezvényeikkel.

Most mégis célponttá váltak. Az “új városi elit” teljes támadást indított ellenük a “szeretet” jegyében. Úgy vélik, hogy a tagok más politikai véleményen vannak, mint ők, ezért veszniük kell.

Állításaik – ezeket le sem írom – rosszindulattól fűtött butaságok, amelyek teljes tájékozatlanságról tanúskodnak. Az így gyártott aljas sugalmazások pedig az egész város lelkét megmérgezik.

Én itt és most szeretném megköszönni a Tiszta Szívvel Egyesület minden tagjának, különösen Lázárné Megyeri Zitának az egyesület elnökének a vásárhelyi gyermekekért tett erőfeszítéseiket, munkájukat.

Ilyenkor, mikor a tehetséges és tenni akaró embereket szidják, egy mondás jut eszembe:

A kutyák a holdat ugatják” – osztotta meg a Facebook-oldalán Hegedűs Zoltán.