Kiválóan szerepeltek most is a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes SE lovasai

Gazdagodott a begyűjtött érmek és helyezések száma a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes Lovas SE háza táján. Több helyszínen is bebizonyították, hogy rátermett versenyzők.

Fejes Kata több kategóriában is remekelt. Három első, és két harmadik helyet szerzett meg Mezőhegyesen. Zsombón Bodrogi Kata szerepelt kiválóan. Emellett a Kéktói Ménes lovasai megnyerték az Aranypatkó versenyt. Bacsa Rajmund pedig a Hungarian Future Stars verseny U25-ös korosztály Nagydíján 5. lett.

Kucsora Péter, a Kéktói Ménes vezetője elmondta: „Nagyon örülök az egyesületünk lovai és lovasai szép eredményeinek. Fontos megemlítenem, hogy az elmúlt hónapok nehéz karantén időszaka ellenére a lovakkal folyamatosan készültek a versenyzők és az őket felkészítő edzők. Külön büszkeség számunkra, hogy a lovak között édesapánk kéktói Kucsora István által tenyésztett, Furioso- North Star egyedek is remekül helytálltak a megmérettetéseken.”

Kiválóan szerepeltek most is a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes SE lovasai 1

2020.06.27 – 28. között a Kéktói Ménes Lovas SE színeiben a Csáki- Fejes Team lovasai több versenyen is szerepeltek. Szombaton a mezőhegyesi CDN-B díjlovas versenyen, míg vasárnap díjugratásban Zsombón mérettették meg magukat. A mezőhegyesi díjlovaglás eredményei között kitűnik Fejes Kata teljesítménye, aki A Challenge kategóriában, Bremen Plan Furioso-76 „Challenge” nevű lovával 1. helyet szerzett. Ebben a kategóriában Knipf Bendegúz Hand  North Star-38 „Hantossal” 2. helyen végzett. Kata North Star XIV-7 „Kormos” nevű lóval L1 és LM1 kategóriában is a 3. helyet szerezte meg, míg Furioso-123 I. törzsmén Lényegen versenyezve LSZ1 kategóriában 1. lett. Balogh Zsófi Labanc nevű lóval L1 kategóriában 7. míg LSZ1-ben 2. helyen végzett. Simkó Katalin Furioso-22 „Tallérral” begyűjtött egy L1 kategóriás 5. , és egy LSZ1-es 4. helyet.

Kiválóan szerepeltek most is a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes SE lovasai 2

Vasárnap Zsombón rendeztek megyei rangadót, melyen Bodrogi Kata Hanna Fapipa nevű Magyar Sportló fajtájú lován 110 centi ifi versenyszámban a második, valamint 110 nyitott számban a 6. lett. Knipf Blanka Clarissa nevű lován 3. és Fejes Kata North Star XIV-7 „Kormos” nevű, Furioso- North Star fajtájú lován ugyanezen versenyszámokban az 5. helyet szerezte meg.

Csapatversenyben sem vallottak szégyent a lovasok. Óriási versenyben a Kéktói Ménes Lovas SE négy csapat közül az első helyen zárta az első fordulót a Csongrád-Csanád megyei Aranypatkón. Fejes Kata Furioso XLII-8 LIMIT nevű, Furioso-North Star fajtájú lovával versenyzett. Orosz Enikő, Rivallóval, Knipf Blanka Clarissa nevű lovával, valamint Gorjanácz Letícia, Kiss Me nevű lovával vett részt a csapatversenyben.

Kiválóan szerepeltek most is a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes SE lovasai 3

Szoros és izgalmas megmérettetést hozott az első, balatonvilágosi Hungarian Future Stars verseny U25-ös korosztály Nagydíja. Ott ötödik lett a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes LSE lovasa, Bacsa Rajmund, Linzer nevű lovával.

Kiválóan szerepeltek most is a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes SE lovasai 4

Gratulálunk mindenkinek és további eredményes versenyszezont kívánunk!

Kiválóan szerepeltek most is a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes SE lovasai 5

Kiválóan szerepeltek most is a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes SE lovasai 6

Kiválóan szerepeltek most is a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes SE lovasai 7

Kiválóan szerepeltek most is a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes SE lovasai 8

Kiválóan szerepeltek most is a hódmezővásárhelyi Kéktói Ménes SE lovasai 9