Idén is lesz Mozgás Éjszakája Vásárhelyen!

Az EVP és a Makói Egészségfejlesztési Iroda idén is megrendezi az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendő, tömegeket vonzó programját, a Mozgás Éjszakáját, amely ezen a nyáron augusztus 7-én várja majd a sportolni vágyókat.

Ismét az a célkitűzés, hogy minél többféle mozgásformát felvonultassanak és bemutassanak a vásárhelyi és makói járás lakosai számára. Hosszú távon ugyanis azt szeretnék elérni, hogy egyre több ember számára váljon rendszeressé a mozgás és ehhez találja meg a neki legoptimálisabb sportot, egyesületet vagy sport tevékenységet végző közösséget.

Mindkét Egészségfejlesztési Iroda ezért várja az Ön, illetve az Ön által ismert sport-, civil- és egyéb szervezet, közösség részvételét a programra. Fontos kiemelni, hogy az eseményen való részvétel feltétele a járványügyi szabályok betartása, így kérik a szabadtéri programok előtérbe helyezését. A program esőnapon való megrendezését az idei évben nem tervezik.

Az idei Mozgás Éjszakájához való csatlakozási szándékukat július 8-ig jelezhetik! Csak a határidőre beérkezett visszajelzések esetében tudnak biztosítani a plakáton és a helyi médiában való megjelenést. Ennek csupán az a feltétele, hogy hiánytalanul töltsék ki az alábbi jelentkezési űrlapot, ITT.

Az alkalom online felületen (Facebookon, weboldalon) való népszerűsítése végett, amennyiben lehetősége van rá, készítsen egy rövid, 1-2 perces kedvcsináló videót, melyet az alábbi e-mail címekre küldhet el!

EVP Egészségfejlesztési Iroda
Tel.: 62/532-368
E-mail: efi-hodmezovasarhely@evp.hu
www.evp.hu
www.facebook.com/evpefi

Makói Egészségfejlesztési Iroda
Tel.: 62/511-186
E-mail: efi-mako@evp.hu
www.evp.hu
www.facebook.com/makoefi

Borítókép: Archív