Lázár János: ahol tudunk, együtt kell működnünk

A térség országgyűlési képviselője Maroslelén járt, a látogatásáról készült videóban arról számolt be, hogy bár októberben érzékeny vereséget szenvedett itt a Fidesz, szerinte egy parlamenti képviselőnek és egy normális polgármesternek azt kell keresnie, hogy mit tehet közösen a település érdekében.

Lázár János a közösségi oldalára feltöltött videóban hangsúlyozza, a Fidesszel sokat dolgoztak azért az elmúlt években, hogy Maroslele fejlődjön, az itt élők mégis egy független polgármestert választottak. A térség országgyűlési képviselője most meglátogatta a település vezetőjét, és megbeszélte vele, hogy mi az, amiben egyet értenek, és mi az, amiben nem.

– Arra jutottunk, hogy több olyan dolog van, amit közösen el tudnánk végezni Maroslele érdekében. Például az iskolához egy sportcsarnok építése van folyamatban, amely megakadt, a polgármester úr kérte a segítségem, és talán tudok a dolgon lendíteni. – összegzett a találkozó után a képviselő.

Hozzátette: szerinte egy parlamenti képviselőnek és egy normális polgármesternek azt kell keresnie, hogy mit tehet közösen a település érdekében. Mint kiemelte, az elmúlt évtizedben úgy dolgozott, hogy sokszor kellett olyan polgármesterekkel együtt alkotnunk, akik nem mindenben értettek egyet a Fidesszel, de azt tanulta meg, hogy aki nincs ellenük, az velünk van.