Krupiczer Ferenc

A Gyurcsány-párt vásárhelyi ökle képileg is megjelenítette, mit gondol az általa korábban „Fidesz-majmoknak”, „Fidesz-birkáknak” degradált kormánypárti magyar állampolgárokról.

Továbbra sem fogja vissza magát Krupiczer Ferenc, a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció által támogatott vásárhelyi „városatya”. A politikus folytatja a facebookos sárdobálást, közösségi médiában tombol és rombol. Gyűlölethadjáratának célpontjai újra és újra a kormánypártokkal szimpatizálók, a Fidesz-KDNP szavazói, a kormányt támogató magyarok, vásárhelyiek.

Néhány napja közölt összefoglalónkban megírtuk: úgy tűnik, az „ízig-vérig demokrata és békeharcos” Krupiczernek mindenki „hülye”, aki nem ért vele egyet, aki másként gondolkodik. Erre utal, hogy egy májusi bejegyzésében „Fidesz-majmoknak” és „Fidesz-birkáknak” degradálta a kormánypártok szavazóit, támogatóit. Ezt most sikerült überelnie, minthogy a küszöbön álló újabb nemzeti konzultáció kapcsán képileg is megjelenítette, hogyan képzeli el az átlagos kormánypárti magyarokat, az átlag Fidesz-szavazót. Íme:

Krupiczer Ferenc tovább becsmérli a kormánnyal szimpatizálókat

A jó érzésű emberhez, felelős közéleti szereplőhöz méltatlan, ízléstelen, otromba és sértő poszt, no meg úgy általában a gyurcsányista Krupiczer Ferenc közéleti „munkássága” ékes bizonyítéka annak, mint jelent az új vásárhelyi politikai többség számára a „szeretet hatalma”…

Krupiczer Ferenc tovább becsmérli a kormánnyal szimpatizálókat 1

Köztudott egyébként: Krupiczer mandátuma jelenleg a levegőben lóg. A Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság februárban ugyanis méltatlanságot állapított meg az esetében a Rádió Color működtetése, az az üzemeltető cég ügyvezetése kapcsán, ezért megszüntette képviselőségét. A Gyurcsány család vásárhelyi embere azonban fellebbezett, az ügyben másodfokon később születik döntés. Ami az említett internetes rádiót illeti, a tavalyi évben Márki-Zay Péter propagandamédiájaként működtetett orgánum körül is sokasodnak a kérdőjelek, hiszen Krupiczerék az október végi bezárás óta ígérgetik a visszatérést, de ennek egyelőre se híre, se hamva…