Hollik: Soros György azokat támadja, akik ellenzik a bevándorlást

Május 26. több szempontból is nevezetes. 14 éve ezen a napon vallotta be Gyurcsány Ferenc, hogy hazugsággal nyertek választást, és 10 éve ezen a napon fogadta el a Fidesz-KDNP az egyszerűsített honosítási törvényt – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden a Facebook-oldalára feltöltött videóbejegyzésben.

A Hollik István által feltöltött videó Gyurcsány Ferenc 2006-os őszödi hazugságbeszédéből is tartalmaz részleteket.

„Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk az nem igaz” – hallható a volt miniszterelnök beszédének egy részlete.

Hollik István kiemelte: a hazugságot súlyosbítja, hogy miután a beszéd nyilvánosságra került, az emberek felháborodására Gyurcsányék válasza „rendőrattak és szemkilövetés volt”.

„2010 május 26-án szintén történelmi döntés született. Ezen a napon a parlament immár Fidesz-KDNP-s többsége egyöntetűen fogadta el az egyszerűsített honosításról szóló törvényt, megnyitva ezzel a lehetőséget a határon túliak számára a magyar állampolgárság megszerzésére” – tette hozzá.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a videóhoz írt bejegyzésében hangsúlyozta: ez a két esemény jól mutatja, mi a különbség a bal- és a jobboldali bártok tevékenysége között.

„Míg a baloldal kizárólagos célja a hatalom birtoklása, addig nekünk Magyarország az első. Mindig ki fogunk állni minden magyarért” – hangsúlyozta.