Hollik: Soros György azokat támadja, akik ellenzik a bevándorlást

Soros György hétfőn egyértelművé tette, hogy újabb támadást indít Magyarországgal szemben, aminek oka, hogy a magyar kormány keményen felszólalt a második Soros-terv ellen – erről Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt a nagyobbik kormánypárt közösségi oldalán kedden közzétett videóban.

Hollik István kifejtette: a terv lényege, hogy Soros olyan kölcsönt akar adni Európának, amelynek a tőkerészét ugyan nem kell visszafizetni, de a kamatait lejárati idő nélkül örökre törleszteni kell.

Soros ezzel nem csak Európa jelenlegi lakosságát, hanem a gyermekeinket és unokáinkat is eladósítaná – mutatott rá a kormánypárti képviselő.

A kereszténydemokrata politikus kijelentette: a spekuláns nem fog elállni a tervétől, hiszen a német vezető lapban, a Spiegelben is megerősítette, hogy szerinte ez az egyetlen járható út Európa számára.

Hollik István kiemelte: ők viszont ezt másként gondolják, a válságból nem a hitel, hanem a munka vezet ki. “Nem adjuk sem Magyarország, sem Európa sorsát egy pénzügyi spekuláns kezébe – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója.