Cseri Tamás: a jövő felélése elkezdődött

Első fokon pert vesztett a Márki-Zay Péter vezette önkormányzat  Cseri Tamás ellen, akit szeretnének megfosztani képviselői mandátumától. Az önkormányzat a válság közepette sem adja fel, gőzerővel dolgoznak azon, hogy elhallgattassák az ellenzéki képviselőt. Cseri Tamás Facebookon reagált az önkormányzat lépésére.

Erre van pénz, paripa, fegyver

Ma kaptam értesítést az ügyvédemtől. A vásárhelyi Önkormányzat másodfokon a Kúriához fordult, annyira rágörcsöltek arra, hogy elvegyék mandátumom. Magyarán ma, a gazdasági válság idején, mikor Márki-Zay naponta visong valamelyik médiumban arról, hogy üres a kassza, nem a problémák megoldása a legfontosabb, hanem az, hogy hazug vádakkal elvegyék egy ellenzéki képviselő mandátumát. A bíróság előtt sároznak, vádolnak egy nekik kellemetlen képviselőt, mert az végzi a munkáját és számonkér, kritizál vagy egyszerűen csak kiáll a megfélemlített, anyagilag ellehetetlenített önkormányzati dolgozók mellett.

Erre van pénz, ezzel ráér a polgármester és politikai komiszár aljegyzője munkaidőben foglalkozni.

Ha vége a következő bírósági felvonásnak, részletesen fogom ismertetni milyen hazug, primitív vádat fogalmaztatott meg Márki-Zay, a jogi diplomáját lassan a kukába dobható csinovnyikjával. Vicc az egész. Csak rajtuk már nevetni se nagyon van kedvem…” – írja posztjában az első fokon pert nyert képviselő.