Rékasi: van, aki akadálynak tekinti a mostani helyzetet és van, aki kihívásnak

“Egészen biztos, hogy egy másféle élet folytatódik, mint amiből kiléptünk a koronavírus-járvány miatt, sokakat átformált ez a helyzet” – mondta Rékasi Károly színész, a ‘Rádió7 hangja’ a szombati kívánságshowban. A Vásárhely24 összefoglalójából kiderül, hogy a színész a jövő héten már forgat.

Az optimizmus most is átütő Rékasi Károlynál és vásárhelyi származású színész párjánál, Pikali Gerdánál – kijárási korlátozás és járvány ide, vagy oda.

Minden óvintézkedést betartanak, mert az egészség a legfontosabb, de közben új lehetőségeket is látnak a mostani élethelyzetben.

Rékasi például egy saját hangstúdiót üzemelt be, ahol a hangalámondásokat el tudja készíteni, köztük a legújabb Rádió-7-es szignálokat is. Mint ahogyan a műsorban mondta, van, aki korlátozásnak, akadálynak látja a mostani élethelyzetet, és van, aki egy új lehetőségnek, kihívásnak, és keresi az új megoldásokat.

Jövő héten már forgat, mint mesélte, hatalmas biztonságban érzi magát, mert rengeteg óvintézkedést hoztak értük, filmesekért, így bátran mer dolgozni is.

Ő jár bevásárolni, és optimistán néznek a jövő elébe, egyszer vége lesz ennek úgyis, de addig is mindent betartanak, amit kell.

Természetesen szó esett a műsorban a szinkronizálásról is, Rékasi Károly Tom Cruise hanga már hosszú-hosszú évek óta és a TOP Gun legújabb részében is ő lesz a világsztár magyar hangja. A szinkronszínész ezzel kapcsolatban elmondta, úgy érzi, hogy a magyar nyelv annyira gazdag, hogy a magyar szinkron hozzá tud adni az adott karakterhez.

A műsor végén Pikali Gerda még elmondta, nagyon hiányzik neki minden vásárhelyi és büszke arra, hogy Hódmezővásárhelyről származik.

Forrás: vasarhely24.com
Fotó: Blikk