Meleg étellel segíti a vásárhelyi mentősöket, rendőröket és tűzoltókat a Cézár Bisztró

Frissensültekkel és egytálételekkel fejezi ki háláját a Cézár Bisztró a vásárhelyi mentősöknek, rendőröknek és tűzoltóknak a koronavírus-járvány idején. A vendéglátó cég egy-egy alkalommal átlagosan 10 adaggal kedveskedik valamelyik szervnek.

– A mentők, rendőrök és tűzoltók most vannak a legnagyobb nyomás alatt, és mivel vendéglátóhelyként 15 órakor be kell zárnunk, úgy gondoltuk, ami megmarad a telephelyeinken, azt odaadjuk nekik hálánk jeléül – nyilatkozta lapunknak Benyhe-Kis Viktor.

A Cézár Bisztró tulajdonosa hozzátette, szinte minden nap a három közfeladatot ellátó szerv egyikéhez visznek átlagosan 10 adag ételt. – Töltött húsokat, zöldséges ételeket, rántott csirkét, azaz frissensülteket és egytálételeket adományozunk – ismertette a cégvezető.

Az érintettek természetesen nagyon örülnek a finomságoknak, és már több köszönő üzenetet is küldtek a Cézárnak. Benyhe-Kis Viktor még elmondta, a rendkívüli helyzet végéig biztosan, de a tervek szerint azt követően is segítik majd ilyen formában azokat, akik az év minden napján vigyáznak ránk.

Fotó: Életmentő Alapítvány Facebook-oldala