Elengedi a tagdíjakat, online edzéseket tart a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű felnőtt és korosztályos jégkorongcsapatai számára a vártnál korábban értek véget a bajnokságok a koronavírus-járvány miatt. Elővigyázatosságból a közös edzésekkel is leálltak a szakosztálynál, amely speciális intézkedésekkel alkalmazkodott a jelenlegi helyzethez.

Mivel sokaknak gazdasági nehézségeket okoz vagy fog a jövőben okozni a kialakult járványügyi helyzet, a csapat vezetősége úgy döntött, hogy elengedi az áprilisi és májusi tagdíjakat, ezzel tehermentesítve a szülőket.

Emellett hétfőtől teljes gőzzel beindult a klub online edzésprogramja, amelyben korosztályokra bontva, napi szinten rendszeres feladatokkal látják el az utánpótlást videók formájában. A gyerekek pedig igazán kreatív módokat találnak, hogy otthon is el tudják végezni a gyakorlatokat.

Az ellenőrzésre is figyelnek, ezért a gyerekek és szüleik szintén rögzítik a feladatok elvégzését, az edzői stáb pedig elemzi azokat, majd konzultálnak a hibákról. Amíg a járványhelyzet úgy kívánja, ebben a formában folytatják a munkát a szegedi jégkorongozóknál.

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű